vänta lite nu

kollar på en bok, "Träna med diabetes" hemma hos mandutt
jensine:    vem har diabetes då?

amanda:   pappa och Gustav.
jensine:    stackars parvlar..
amanda:   men tänk på mig då..jag har ju psykisk..
jensine:    ..diabetes?


SOS

jag är i Furunäs, i Furunäs är jag. det känns lite läskigt, eftersom Mandutt inte är riktigt stabil alla gånger. jag ska se en thriller med henne senare, och just nu är hon på nedervåningen och styckar kött. med en kniv.
vad mån det bliva

shoppardags

nu, äntligen, med bankkonto fixat och snart pengar på kontot ska jag shoppa. känns fint!
vill, och kommer troligvis, att snart ha:

image170

Duktigt Jensa

är det bara jag som sett att det finns slående likheter mellan Idol- Knut och skådespelaren Willem Dafoe (The Boondock Saints)?
(iaf om man sett både Knut och Willem in action)

image167 image166

ångest

vi hade tydligen ingen spanska idag, för att alla ettor är i aulan. det känns inte så bra av två anledningar.
1. jag har sovmorgon till 10,40,men sitter här ändå
2. jag har missat jättemycket spanska. men jag vet inte riktigt hur, jag har inte varit medvetet borta mer än två gånger.

a ja, får väl börja på svenskareferatet istället

facebook

japp, jag har också gjort det. blivit medlem på Facebook. det är inte överdrivet roligt, jag fattar inte så mycket. det var jasmine som fick mig att göra det, bara för att hon ska kunna utklassa mig i antal vänner. jag har typ.. två.

Facebook är för töntar

håret

jasmine: "FÅ SE PÅ HÅRET NUDÅÅÅ =) lägg in en pic!"

nope, det gör jag inte. det där med bilder är inte min starka sida, och sen blir det mer spännande så:)
iaf, håret. det blev väldigt mörkt, mycket mörkare än jag trodde. om man drar det till sin spets är det väl svart/rött. jag vet inte riktigt om jag gillar det, men andra har tyckt att det var fint iaf :)det luktar iaf gott, och är glansigare än förut, om det nu går.
jag saknar min gamla färg lite, men det uppvägs av att jag gillar det nya.

det viktigaste: jag vågade!


spännande

jag och mandutt var på stan idag och kollade upp det här med att vara hårmodell. efter att fousies hår blivit riktigt bra ville vi också förändra!
så, vi gick in på Wow och frågade, och hon som jobbade där  frågade om vi hade färgat håreteller så.. det hade mandutt, och det var synd :( det hade varit så perfekt om du också gjort det.. men, hon tyckte jag hade väldigt fint hår, så på måndag får jag komma dit och bli förändrad..

frågan är om jag vågar!

"Forgive me, madam, for taking up so much of your time".

Jag fick så mycket skudkänslor igår så att jag var tvungen att fara imorse. Det var inte alls värt det, det var kul och så men.. Alldeles för kallt och blött.

Kom iaf hem tidigt, och såg att jag fått hem filmer. Wihi, dagen är räddad! Såg Stolthet och Fördom, inte serien utan filmen, och nu känns mitt hjärta tomt. Jag vill också leva på den tiden, men framförallt vill jag också ha en Mr. Darcy!
Det brukar gå över på några timmar

Funderar på att se Hide & Seek senare ikväll, men jag vet inte om jag vågar själv. Jag minns den som ganska äcklig..

image169

wiie

ny film med Audrey Tautou kommer snart

dagens

lite ångest man får. om två veckor ska DP06AD rita av en naken man.
till saken hör att han ser ut som en lodis, med (tydligen, jag såg dom inte) 5 cm långa naglar, långt mörkt hår och skägg. han såg lite ut som en zigenare i ansiktet, det var iofs fint.
det blir mycket spännande iaf, och inget skratt! då får vi Karin över oss.


och imorgon, fara eller inte fara? det är frågan

snopet

jag och mandutt såg "gogumman" idag!

och det blir problem med historian imorgon.. får ställa mig in hos Tommy

I don´t like mondays

skolan var väl okej, inget att prata om. efter skolan gick jag och foussie förbi en frisör med följande skylt utanför dörren: " hårmodeller sökes". amanda skulle lix klippa sig, så jag övertygade henne att gå in. amanda frågade om hon fick vara modell, och det fick hon. det blir spännande.. det är klart att det vore kul att vara det, men inte riktigt min grej. jag passar inte i överdrivet mycket. hoppas det blir bra bara, och inte förstör skolfotot på fredag! :)

sen gick jag resten av tiden innan bussen skulle gå och letade en mössa och en kofta. det gick inte så bra något av det. jag ska få testa sofias mössa som hon hade (skogsgrön??) och då beställer jag koftan från La Redoute. jag hittade ju inget bättre, och den är fin :)

+ ikväll måste jag tvinga mig själv till floxen, men jag känner mig inte så hurtig just nu..

superfin (?!) bild som Sofia tagit nån gång i fredags, jag vet inte riktigt hur det hände:

image166

"They called me Mr. Glass"

hela helgen har varit superslapp, jag har knappt gått utanför dörren! igår gick det supermånga bra filmer på tv, men jag lyckades bara se två. det blev till att välja, och det blev Unbreakable(M. Night Shyamalan) och La mala educatión(Pedro Almodóvar).
La mala educatión var sådär, men Unbreakable är helt fantastisk.. vändningen i slutet, mums!

image163  image165

straffad

okej.. jag tar det som ett tecken från nånstans att det var fel att stanna hemma igår. nu sitter jag här och har hål i 2 h 20 min. i och med att jag inte var här igår, så fick inte jag reda på att vi nog hade ledigt från spanskan idag, så nu väntar jag på att min första lektion ska börja 10,40.

men ja ä int bitter.

"sjuk"

Jag stannade hemma idag, och var "sjuk". Det kändes lite konstigt, för det är verkligen inte min stil att göra så.. Får lite ångest faktiskt.
Jag försökte få mycket gjort iaf, så direkt jag hade ätit frukost for jag och sprang i skogen. Det känns som det var evigheter sen.
Jag for också och hälsade på farmor och Lennart(låtsasfarfar), det var så länge sen. Jag hade en överenskommelse med Lennart, samma som med mormor, om mina naglar. Så jag fick pengar för det :D + lite extra, som alltid.
Jag var med dom nästan hela dagen, vi for till nordmaling också. Där fick jag följa med och göra massa ärenden, plantera blommor på gravar, tanka och äta. det var riktigt, riktigt mysigt :)

matteboken-Jasmine 1-0

prov på fredag, efter 4/5 av kapitlet:

"alltså, nu ska jag börja om"

....

klirr i kassan

"Hej Jensine, om du kommer imorgon finns belöningen för naglarna. /mormor"

Sweeeet

torsdag- deppdag

torsdag är verkligen inte min grej. jag måste fara till skolan på morgonen för 50 min spanska, för att sedan ha hål i 1 h 30 min. det känns så.. meningsfullt.

och det känns som att vi har tusen saker att göra, såna här småsaker som inte tar lång tid, men man gör dom bara inte.. svenska, engelska och spanska till imorgon, tur att det bara tar typ 30 min att läsa allt.
usch, jag gillar inte att vara i skolan, och inte heller att fara hem. det finns ju inget att fara hem till, inget händer ju.
jag måste skaffa en hobby eller något.

nja

jag känner mig lite deppig.. det är som att jag inte orkar någonting, och det finns ingen mening med något. jag har blivit helt förändrad, jag skjuter över saker på andra, istället för att ta tag i allt själv som jag alltid brukar göra. det är inte meningen, men jag blir så.. less. psykiskt.




jag tror att jag måste se lite på Moulin Rouge, som jag nu fått tillbaka,  för att avleda deppigheten på något annat. (jag är arg dagar i sträck över vad som händer i slutet)

RSS 2.0