oj

imorgon börjar jag jobba. kom på det för en stund sen, och det var ingen vidare trevlig insikt. jag har räknat lite på det hela, och jag har 33 arbetsdagar = 6 veckor = 222 h jobb.

mycket lön, men mycket slit. tur att jag får bo hos mormor när de är i stugan = 5 min till jobbet.

Un viaje a Estocolmo

finally hemma efter en tuff natt på bussen. hemresan gick mycket bättre än ditresan, och jag fick väl ändå ungefär 4 timmars sömn. inte tillräckligt för mig, så jag slocknade direkt jag kom hem imorse (5,25!). nu är jag iaf ganska pigg, har matat mig med piroger, vatten och choklad och har nu styrt upp lite bilder. varsågod. (allt är inte stockholmsfynd, utan träningskläderna är hederliga Intersport-investeringar.)


linne med broderi, HM
April 77-jeans, Weekday
blått linne, MQ
tröja med dragkedja, Weekday
halsband, Urban Outfitters
t-shirt, Monki
ballerina, Vagabond
sko med kilklack, Vagabond

Tights, Craft
jacka, Craft
linne, Casall


och såklart vann vi en sån där stor låda med choklad på Gröna Lund, så nu har jag halva (1 kg choklad) här hemma. roligt less man kommer bli.

det bästa med resan var nog Grönan, eller snarare att jag tog mod till mig och åkte fritt fall. faktiskt så åkte jag allt värt att åkas, utom fritt fall tilt, där gick gränsen.

desperat

försöker hitta bilder på mina fynd, men lyckas inte så bra.
iaf, halva priset på April 77-jeans på Weekday, score!


Estocolmo

sitter just nu hemma hos josefs bror och bloggar, sjukt sliten efter en hård dag. vi kom imorse kl. 5, och for tack och lov hem till dem och sov en stund. sedan gick vi på stan hela dagen, och lite hittade vi iaf. det var egentligen två par skor (köp två, betala för 1 på Vagabond) men bilden fanns inte. imorgon ska jag försöka satsa mer på kläder..


18

dagen har känts ganska konstigt.
jag har funderat extra mycket på saker som hänt tidigare, som inte går att ändra, men också på de som fortfarande går att räta till. jag måste bara ta mod till mig. usch, såhär i efterhand har dagen varit mer negativ än positiv. vissa ljusglimtar dock; fikat på sängen och den enda presenten jag fick idag, som troligtvis blir också blir den bästa.
imorgon kommer släkten, mycket fika och presenter. wey

18

18-årsfirande den 18:e, höhö

iaf, lite tider till kära stadsboende bussresande:

ditresa ons 18:e

från bstn: 11,20
12,05
13,35
14,05
15,00
16,00
17,00
18,05
20,25

hemresa ons 18:e och tors 19:e

8,55
10,45
11,20
11,55
13,50
14,50
15,20
15,45
17,20
18,25
19,20
20,00
21,20
23,20

ni får såklart sova över om ni vill :)




you ain't no beauty but hey, you're alright




u

det är egentligen en principsak för mig att inte bry mig om utmaningar, men okej då.

1. vad gjorde du för tio år sedan?

Jensine 7 år, jag sprang kanske konstigt på mitt kalas. lycklig

2. vilka fem saker finns på att-göralistan idag?

(1)ta tag i mitt liv och städa, (2)packa för coutlägret jag ska vara ledare på, (3)döda flugorna som bott i mit rum för länge, (4) springa, (5) pressa

3. godis jag gillar.

inget skulle jag önska, men så blev det inte. framförallt tycker jag om de rosa och svarta skumsurisarna (de svarta är såklart lakrits), meloner och mjölkchoklad med bubblor.

4. vad skulle jag göra om jag blev miljardär?

bara köra på körskolan, det går mycket fortare, bara äta god, nyttig och lyxig mat, äntligen få min Spaniensemester (som då istället skulle flyttas till Peru för att se Machu Picchu)

5.städer jag bott i.

nej, nej nej. ingen, men det ska det bli ändring på.

6. dessa vill jag veta mer om.

städer... London, Sevilla(eller vilken spansk stad som helst)

upprepa, den som känner sig manad




lycklig och stabil

slappt

helt otrolig dag idag. började med att vi bara hade betygssamtal i två ämnen, och sen så hade jag ett stort hål så då hängde jag på familjen ut på intersport och sen åt vi. jag gick själv på stan och hitade skorna och armbandet. sen hade jag prov, sista för terminen, och därefter mer betygssamtal. efter skolan så gick vi på kupan second-hand, och där hittade jag byxorna som jag nu har klippt ner till shorts. till det så sydde jag om pappas Levi´s-tshirt till ett linne.


ingrid

valet är ditT, jag tänkte mig typ en klänning, lite som den jag sydde. du får såklart vara med och bestämma


RSS 2.0