so you're scared and you're thinking that maybe we ain't that young anymore

gårdagen spenderades själv hos mormor och morfar, där dom gödde mig och visade gamla bilder. riktigt nostalgi för dom, och helt ny familjehistorik för mig.

ett litet urval av mina favoriter, fotade av morfar och fotade igen av mig med urusel mobilkamera. (dvs, originalen är mycket bättre)













darling you know just what I'm here for

mina vänner, det är nu;

231 timmar kvar på lovet
96 dagar till modevisninge och
33 skoldagar till jullov

och jag ser grönt överallt! arbetsskadad! jag känner mig inte säker på tyget, därför ja, jag vet inte, försöker jag hitta nyansen överallt. det blir säkert bra tillslut, bara inte än.

Don't run back inside

JAAAAAAAA!

om inte Siggan har väldigt invändningar på materialet, så har jag nu hittat det omöjliga tyget till min balklänning! for på ohlssons och bad om hjälp, men dom hade inget tyg jag visade vilken färg det var genom ett kuddfodral, och gick därifrån med två panellängder i samma tyg! jag gör en Scarlett O´Hara.




I just can't face myself alone again

eftersom min favoritglass är choklad med chili, och efter att ha hört att det är väldigt gott att ha det i varm choklad, så tänkte jag att jag måste testa det hela. sagt och gjort, och det var svingott!
 
Jensas way of doing it

svinvarm cholkad/oboy (viktigt att den är riktigt varm, eftersom den svalnar fort)
1 tsk kakao
chili,  ungefär lika mycket som volymen i en enkrona. ta absolut inte för lite, då märks det inte. hellre lite starkt ;)


Don't turn me home again

kom nyss hem från skitkall cykeltur till Myrorna, där både jag och Amanda fyndade. jag hittade en kavaj (skitkall!) med tillhörande kjol, som jag nog få sy om


Hey that's me and I want you only

dagens Guldkärna och dagens Guldstjärna från JAJA UF går till.....



Tadaaah!

Roy Orbison singing for the lonely

första dagen i sista veckan innan lovet, nedräkningen har börjat!
på CAE idag så sades det inget om någon fler inlämning, så jag håller verkligen tummarna.
har spenderat hela kvällen med du-vet-vad, ingrid, och det börjar ta sig. jag har hittat några guldkorn.

det sjukaste hände på bussen mot Eva affär i Röbäck idag. mitt emot oss sitter en kille, och han såg exakt ut som resultatet från en kloning mellan James McAvoy och Edward Norton. åh, jag skulle ha tagit kort!
och hos Eva blev besvikelsen stor när hon inte, heller, hade tyg till min balklänning i den nyans jag vill ha. mission impossible.

känns skönt nu på svenskan att vi ska läsa en bok, och att 1984 fanns med på listan. den läste jag ut för 5 dagar sen, blir lätt att skumläsa igenom igen. sjukt bra för den delen, så det ska bli ett sant nöje!


as the radio plays

spenderade dagen frysande på Nordmaling årliga höstmarknad. stående ovationer, inte. det var som alltid, man går därifrån hamstrandes wienerbröd och munkar.

imorgon har jag min första jobbdag på Leos sedan i maj kanske, så det känns lite pirrigt. vill inte få onda ögat av chefen. sadly insåg jag idag att jag glömde avanmäla mitt intresse att jobba nästa Söndag, så det blir lite mer jobb på lovet än väntat. ja ja.

+ jag ber till gudarna att vi slipper ha en till CAE-uppgift innan lovet. det skulle inte knäcka mig, men det skulle vara så otroligt mycket skönare utan.

like a vision she dances across the porch

utvkecklingssamtal idag, vet inte om det blev mycket av den varan. därefer sya, fick inte så mycket gjort där heller. men innan vi slutar så visar det sig att designarna har koll på läget, utom jag, och vet att fransklänningen som är en del i min inspiration till modevisningen finns i svart ( och inte bara i turkos) på HM nu. snabbt som en iller cyklarjag dit, provar, köper, cyklar vidare till busstationen och fyller på mitt busskort. all  på 15 min, inte illa pinkat.





precious

+
vann en auktion på tradera, billigt och bra. älskade Vagabond dessutom :)



+ VAR INNE PÅ FOREVER21, DÄR JAG HITTADE ALLDELES FÖR MYCKET FINT. ÄR DET NÅGON SOM HAR LUST ATT SAMKÖPA? FRAKTEN OCH TULLEN BLIR LITE VÄL MASTIG PÅ EGEN HAND...

och det här är vad jag vill ha
(speciellt skorna som skulle vara perfekta till min modevisning)


mary's dress waves

"FÄRSK"

även jag fick ett USB-minne i borstat stål( nja säger jag, viva la 2000-tal)  inpackad i en oförskämt fin låda från Handelsbanken. undrar vad dom pengarna kunde gått till istället.

på ICA idag gick jag in i dörren, eftersom den öppnades för sakta. inte riktigt min dag idag.

despite, imorgon nalkas utveckosamtal och sedan möjligtvis lite tid på syan, sen freedom! ledig fre, ledig lör, jobba söndag. gud, jag har inte jobbat på Leos sen.. före sommaren iaf! shit. och som kalasvärd av alla hemska uppgifter. jag har aldrig varit det riktigt, och man tvingas att sjunga.
det blir inge av.

The screen door slams

"another day, another diet" stod det på en kylskåpsmagnet jag brukade ha. rosa och ful. men det är lite så det känns, kanske. eller iaf "another day". tiden går så himla fort, och varje dag är nästan den andra lik. idag har jag väl inte heller fått så himla mycket vettigt gjort. städning inför Amandas hemkomst, källsortering, trappstädning, tvättning... blaha blaha.
köpte tyngre hantlar idag också, för att få någon ordning på torpet.

såg förresten Jasmines favourite, "En kärlekshistoria" ikväll och är inte direkt imponerad. kanske för 4 år sedan att jag hade gillat den.

sleepytime till 11,40 imorgon, booyah!

men säg, varför rodnar Cecilia Lind?

helgen har gort fortare än fortast, men det gör inget eftersom vi har slappaste veckan i mannaminne framför oss. måndag har vi halvdag, då vi på eftermiddagen ska se 'Boys don't cry', som jag hade ett minne av att ha sett. kollade nyss på imdb, och vet exakt vilken film det är. såg den för kanske 5 år sedan, och minns att jag då tyckte att den var otäck, olustig. bra Hilary Swank iaf.

i helgen såg jag 'Härifrån till evigheten', gamhärkfilmen från -53. den var nja, inte så bra. jag förstår mig inte på hur de framställer kärlekshistorier förr, de träffar varandra, och sedan helt plötsligt sliter de tag i varandra, helt tafatt. lite förlegat. men en mindre film att se från min lista iaf, måste snart ta och räkna ihop antalet igen.

ikväll ska jag och madre iväg på bio, och se 'Righteous kill', med Pacino och De Niro. hoppas verkligen den är bra.

och inte nog med det, imorgon ska vi fara hela tjocka släkten med familj, mormor och morfar och se på 'Patrik 1,5', känns som en fars. vi finns på sf vid 18,30 för den som vill studera mänskligt beteende på nära håll.

på tisdag hoppas jag, om vi inte fått någon läxa, kunna se en film jag lånat på bibblis, nämligen Jassis favourite 'En kärlekshistoria', hoppas på den.




gråt och tandagnisslan

var på Maxi igår och handlade, vilket fortfarande känns roligt och spännande. har inte kommit in i det härr slentrianlivet än, vilket är tur. köpte även glass, världens godaste, från Sia. den smakar exakt som den jag brukar göra själv, men har en skitstark eftersmak av chili. mumma!

innan vi handlade åt vi på Mcdonalds, och förfärat inser jag att my favourite har "utgått ur sortimentet". WTF!? Mcdonalds som hade lyckats så bra, det fanns inget godare!det kändes hårt.




"underbar och älskad av alla"

idag har verkligen varit ångestdagen. prov i småföretagande A och hålla i en lektion på svenskan. det blev inte bättre av att skoldagen börjades med spanska, sista lektionen innan provet på fredag. det roliga är att läraren inte dyker upp, uter låter en vaktmästare öppna dörren och släppa in oss så att vi får plugga själva. schysst! och inget sa hon igår, känner mig galet snuvad på en sovmorgon! det förbättrade inte hennes ställning precis..
vidare till Certificate in advanced English, där vi får reda på att det inte alls blir slapparlugnt fram till lovet, som det ska vara enligt planeringen eftersom vi flyttade fram veckans essay till förra veckan, och därför inte borde ha haft någon förrän v. 43. nej, på fredag ska vi "helst vara klara med en ny, annars får ni väl lämna in den på måndag". jag orkar inte tempot! 4 uppsatser på 6 veckor, i samma himla ämne.. åh.
just efter det var det dags för FES A-prov, som gick väldigt bra tror jag. lätt och bra. och Svenskaredovisningen också, MVG. inte direkt vad vi gissade :)

el fin de semana pasado

Igår besöktes Sundsvall av jag, Amanda, madre och padre. skittrötta tjejer sov i baksätet, och shoppade sedan hejvilt i gallerian som som styrt upp alldeles bredvid IKEA.
Väl inne på IKEA var det bästa att lägga sig i testsängarna och slumra. kände blickarna, och fick en kommentar av en trevlig man. det var det värt.
+ övnignskörde hem, ganska så jobbigt. blev en aning sömnig vissa sträckor.



strumpbyxor Åhlens, börs Bianco, skjorta Åhlens, tröja Monki, linne Gina tricot, mockakjol Monki, diverse IKEA :)

skräcken

det sjukaste hände på bussen intill stan nu för 20 min sen. jag satte mig först och började planera in saker i kalendern, men efter ett tag börjar jag känna mig yr som man brukar göra när man har läst i bilen/bussen. så jag lägger undan kalendern och blundar en stund. men obehaget försvinner inte, utan övergår i kräkkänslor. det kändes som att det skulle komma upp något hela tiden.
det känns lite sjukt, jag vet inte alls vad det beror på. jag hade varit på gympan och hade just kvällfikart hemma, det borde inte ha varit något alls. och just på bussen, det kändes så hjälplöst. vad gör man om man kräks i bussen? helt sick.

på tal om något annat, idag kom smyckena jag och amanda beställt från Zylber.com. riktigt fina, tyckte iaf jag



plus att jag och mamma rotade igenom hennes gamla smycken, där vi hittade några guldkorn som jag fick ta



på tal om guldkorn, så var vi igår på Intersport där jag testade två Haglöfsjackor, eftersom jag ska köpa en sådan senare i vinter. den blåa är min favvo just nu, men det finns även en snuskigt snygg grön i lite knalligare färg.




RSS 2.0