gemytlig

åh vad jag inte har känt för att blogga på sista tiden. det börjar nästan bli fousi-syndromet, då förra inlägget heter "summertime" ;). men på nåt konstigt vänster känns det ändå som om nånting fattas om jag inte gör det, så..

det har väl inte hänt så himla mycket, men jag kan bjussa på lite bilder som vanligt:



underkjol, IP-klänning *2, mammas gamla väska, grönt är skönt, Jasmines bakelse( som jag får äran att gå i), pyjamas, strumpbyxor, secondhand-västen, örhängen, kort från kusiner, med tillhörande biocheckar, 75-årskalas med fin skärpa.

the jane austen book club

jag måste bara få säga att idag har jag varit hurtig. om det är en plötslig vilja i mig som kommer fram eller om det är undermedvetna skuldkänslor för skolkad friluftdag som tränger sig på vet jag inte. hur som helst så steg jag upp 6,30 och for och simmade, därefter satt jag på trafikskolan och efter det så kom ingrid in till Nordmaling och så gick vi hem tillsammans. vi försökte oss på att jogga, men det gick inte. mitt fel, pga min oförmåga att andas riktigt när folk är i närheten. jag kan på sin höjd simma bredvid någon.
sedan, efter att det visat sig att mina beställda cdon-filmer inte kom idag som dom skulle, så for jag och mamma och hyrde film. den var okej, man blev lycklig för stunden, men den kommer inte vinna några priser direkt.
på kvällen gympa, sen så (min största achievement idag) gjorde jag engelskan på bussen, så nu är det bara kvar att renskriva. CAE blir min död det här året, konstant ångest över att alltid ha något jag borde skriva, den här veckan var det ett formelt brev.
imorgon blir det firande av farmor 75 år, mamma kom på faktiskt det bästa som jag skulle kunna ge henne i present eftersom hon inte önskar sig materiella ting och kanske är för orolig för några strapatser conmigo. så, jag ska erbjuda henne att vara hennes länk till biblioteet, och låna hem ljudböcker när hon vill. helt lagom men ändå omtänksam present :)

lonely

gick som sagt på bio igår. och inte nog med att jag gick själv, jag var tydligen den enda som ville se filmen. spännande, jensine och hela biosalongen för sig själv. det var faktiskt riktigt härligt, trots att jag först kände mig lite besvärande.

Arne

åh, jag känner så himla mycket för att gå på bio ikväll. men om ingen förbarmar sig över mig kommer jag bli tvungen att gå själv. karaktärsdanande.

+ sam A har nu löst sig. känns ganska bra att studera prinsessan Dianas död.

- friluftsdag på onsdag. det skulle kännas ganska skönt att vara "sjuk" men samtidigt är det bara lite promenad och sen sya.

eftersom vi inte går nakna

idag har jag både sytt klart mmin spetsklänning, och nästan sytt klart sammetsklänningen. båda till modevisningen. pga att jag helst ska ha något att göra på klänningen imorgon, så for jag förbi på Slumpen secondhand och hittade knappar som ska sitta bak i ryggen. jag hittade även ett par byxor från The Stray Boys för 150 pix. ett riktigt kap. ska bara sy til benen lite, så att de bli snävare. det är oklart om det är ett par tjej eller killbyxor, tror nästan på tjej.





köpte dessutom mitt nionde par Vagabond-skor idag, kärlek vid första ögonkastet. (och jag valde skokartongen;))


på tal om det

film. längtar otroligt efter Baz Luhrmanns film Australia som kommer i December. åh, Nicole Kidman åh, Hugh Jackman. man märker Moulin Rouge-känslan starkt, och jag gillar'e

här finns trailer




perhaps, perhaps, perhaps

snubblade över en ny film, biopremiär imorgon, som jag måste se. såg lite ut som Stolthet Och Fördom. kanske måndag..

här är trailer


"en USB-enhet känns inte igen"

det här håller inte längre, jag måste ha en ny mobil. det finns inte myckert kvar att paja på min kära LG längre.
vecka 40 kommer räddningen, nämligen Sony Ericsson W595. men vilken färg?


old



ramlade över den här nyss. har inte sett Idol i år, men hoppas att när jag gör det får se något i klass med det här

"men uppdatera ffs!"

ikväll har jag och min rumskamrat (haha) bakat. inte helt lyckade blåbärspajer, de som törs smaka får gärna komma till aulan eller informationen imorgon mellan 10,45 och 13,45 och stödja vårat UF-företag. pleeease. vi kom också på att vi måste stiga upp i ottan imorgon och vispa en halvliter vaniljvisp, för hand. jag har velat ha en elvisp, men NOOOO. vi får se hur det går.

sedan var vi på personalmöte på leos, fikade och lekte. helt okej, slapp ju städningen ;). nu ska det bli ordning, och jag ska försöka jobba där lite mera.

imorgon blir det get-together med klassen som först ska äta tillsammans (inte så KULINARISKT med tacos) och sedan gå på förhandsvisning av någon film. jag är tveksam, är nästan beredd att satsa pengar på att den kommer vara dålig. men trots allt, det är inte så stor uppoffring att gå på den, eftersom man har 5 min hem sen! :D allt bök är borta, insåg det när jag åkte bil till Leos. det var veckans lyckligaste ögoblick. problemfritt helt enkelt. det bästa är att varje dag kolla på klockan 17,20 (normal tid att komma hem i Lögd) och inse hur mycket man hunnit med.

har börjat se Mångalen med Cher och Nicolas Cage, och hittills har ja nog inte sett en sämre film sedan Youbg Adam. riktig botten, båda två

pic

bilder från Star Wars-utställningen:



filmjensa, indeed

igår Sex And The City, idag Mamma Mia. vi är flitiga på bio, vi.

modellproblemet till modevisningen verkar lösa sig, eftersom Fousi och Ida är sådana bra matchmakers och har hittat min tvilling som jag förmodligen kommer att fråga. bara en modell kvar nu, men det löser sig.

och skolfoto imorgon, kom ihåg tightsen allihopa, hoppas verkligen vi ror iland det här.

det är helt sinnes, klockan är 16,25 och jag har hunnit cykla hem, tvättat, tagit hand om två torra tvättar, fikat och bloggat. i vanliga fall skulle jag nyss ha passerat Sörmjöle. Sweeeet

a long time ago in a galaxy far, far away...

imorse hade jag värsta lusten att blogga, och hade tusen saker att ta upp. men nu är det i princip inga kvar, och lusten är borta. hm.. hatar min mobil just nu för att den verkligen inte vill samarbeta med mig och föra över lite bilder från Star Wars-utställningen vi var på igår i Örnsköldsvik. synd, men jag får visa en annan gång. det var iaf väldigt trevligt där, det kommer ta ett tag innan man glömmer.

nu ska jag verkligen ta tag i mitt pluggande, både spanskauppsatsen och engelskainlämningen. skulle kännas skönt att iaf bli klar med en av dem.

glömde berätta att jag var på bio med Josef förra måndagen och såg The Dark Knight, riktigt riktigt bra film. om vi säger såhär, under de 2,5 h (cirka) den varade undrade jag inte en enda gång vad klockan var eller hur mycket som var kvar. och jag är inte ens ett Batman-fan, och har inte sett ettan. det var bara så snuskigt snyggt gjord.

ikväll ska jag och Amanda, med höga förväntningar, gå och se Sex And The City- the movie. vi har dragit ut på det länge nu.

det ser ut som hud. . . . . . från en hund

=det enda mandolina hade att säga efter att vi spenderat stor del av kvällen bakandes. nu ni, bjuder vi på solrossnittar, dumlekakor, muffins, brownies och bullar. smaskens, titta förbi imorgon :)

och idag klippte jag och fousi oss, och sen så tonade jag (förhoppningsvis hon också) håret, så det blev på sätt och vis en totell mejkåver

efterlängtat

finally har vi fått internet till lägenheten. vi delar lite lätt olagligt med grannen, billigt och bra :) idag var mamma här och lagade mat, skitbra eftersom det går väldigt fort att tröttna på hushållssysslor.
förresten, på fredag är det precis en vecka sen jag och mandolina flyttade in, och nu har vi blivit hemmastadda, så vi tänkte att den som vill får komma förbi på lite fika/dylikt. som en inflyttningsfest typ. (alla älskar inflyttningspresenter, speciellt vi :) )
för er som inte kan vänta, eller inte kan komma, kan jag bjussa på några ej så högkvalitativa bilder:



plus vårn kaktus som vi gärna vill bli av med. vi hörde av någon att man kunde få något för den eftersom den var så stor, men vem vet.



+ ikväll ska jag se Manderlay, har riktigt höga förhoppningar.

RSS 2.0