prisa Gud, skatteåterbäringen!

efter många om och men har jag deklarerat idag. jag har haft lite magknip över det hela, att jag inte skulle hinna och så..vad händer då, blir man utan pengar eller? jag känner inte riktigt för att kasta 3700 spänn i sjön, precis.

iaf, så for jag först på banken och skaffade e-legitimation, gick bra. sedan så for jag hem ch skulle skaffa bankID, vilket gick mindre bra. jag ringde kundsupport (världens gulligaste kille med skånsk dialekt), och dom sa åt mig att starta om datorn. kändes inte så lite klyschigt.

det funkade iaf, så då gick jag in på (med hjälp av Empan) på skatteverket.se, men där krävdes det Java. grejen var då att det inte heller funkade, så jag ringde min andra kundsupport (Josef), och han sa att jag skulle starta om datorn, vilket jag borde lärt mig vid den tiden.

det funkade, så jag ringde pappa som fick guida mig genom deklarationen.

Männen i mitt liv + Empan - tack!


kungsörnen, mina vänner

ehm, som jag sa: kungsörnen har en vingbredd på 1-3 m - som jag sa på lektionen minsann!

nämen, jag erkänner mig defeated. blandade nog ihop måttet med någon haj av något slag.. tur att vi inte slog vad

info om kungsörnen här

detta är väldigt internt

long time no see

sorry för uppdateringen, men jag har varit upptagen med annat. lite bloggande har det blivit, men inte här, utan här! Idag var egentligen min lediga dag eftersom det är onsdag, men jag var på skolan ändå för att vara hårmodell åt en frisörtrea. det kändes ganska motigt att stiga upp imorse, men det var det absolut värt. det var jättekul att bli stylad, och bra för mitt hår att bli färgat. helt gratis dessutom :)
vi höll på från 9 - 13,15, då vi fotades. tydligen ska bilderna läggas upp på skolans hemsida, eller fronter, där skolan kommer kunna rösta på vilken bild som är snyggast. eftersom min uppsättning var mer originell än snygg så kommer jag absolut inte att vinna.. too bad

eldprovet blev iaf att sedan cykla hem i utstyrseln, och jag till och med gick på hemköp och handlade, samtidigt so jag såg ut såhär! ;) det som inte dödar...



hårknuts-temat verkar gå igen i allt jag gör, eller..? :


modevisning i tvåan

modevisning i trean

jag flagnar!

oh, no, missberakning a det grovsta.. jag har till och med fort logg over hur jag har smorjt in mig, och varit valdigt noga. det har ska/far inte handa!

iaf, detta ar sista dagen, och den absolut varmaste. skont pa alla satt; man har en sista chans att bli brun, och man hinner bli riktigt less pa varmen.

bara 22 h kvar i paradiset, och 38 h till Logdea. kanns skont :)

hoppas pilgatan klarat sig bra bara. man kan aldrig vara saker


halvtid

forsta dagen da solen lyser med sin franvaro, men det ar fortfarande varmare ute an inne. idag har varit shoppingdagen, och hela familjen har fyndat parfym (eftersom det ar det enda forutom fejkipods som ar billigare har). hittade bla. 100 ml av my precious Kenzo Amour for 49 euro, sinnes billigt.

imrorgon kanske det blir Siam Park, vattenlandet, vi far se. just nu ar jag sjuk, snoret rinner och halsen svider.

solsting

jajjemen, det har jag. for forsta gangen i mitt liv faktiskt, men jag antar att det blir sa nar man solar fran 10.00 - 15.00. somliga straffar Gud direkt.

livet leker iaf pa Teneriffa, och snart har vi natt halvtid. vad har vi gjort? ja, es la pregunta grande. solat, badat, atit, och varit pa Loro Parque (typ zoo).

det roligaste hittills ar faktiskt alla servitorer, som gor sig till. det ar klart att det ar ett saljknep att smickra in sig hos tonarsdottern, men jag gillar'e! min favorit pratade bara spanska med mig, och jag var hans "girlfriend", det var lovely.

min tid borjar ta slut, och jag tror minsann jag ska ta mig en svang pa "stan", ho ho. det ar sinnes billig parfum har, och de har Zara och Mango :) 

+ jag ar nu uppe i 180 kort pa telefonen, det borjar bli en gedigen samling.

- jag ar faktiskt avundsjuk pa DP, som nu har gjort bort sina Nationella tal. jag vet ju vad jag ska prata om, men bara inte hur. ah


gomorron Sverige

nu ar klockan 22,30 i Teneriffa, och kvallen har bara borjat! at alldeles nyss middag, kanns skitkonstigt. igar kom vi fram till hotellet efter den varsta resan i mannaminne, med bla. 5 h vantan i Madrid. exotiskt trodde jag forst, men icke sa Nicke. det var kul i 30 min, sen sov jag.

hotellet ar helt okej, perfekt lage, fint men lite kluriga gangar + for fa solstolar. imorgon ska jag ge mig in i kampen om att paxa en tidigt.

idag borjade vi med att ga pa en marknad, dar jag kopte det mesta krimskramset som finns. jag testade aven att pruta, och kande mig exakt lika skamsen som jag gor nar jag tar tva applen istallet for ett i matsalen. ni vet, DP. resten av dagen spenderades vid poolen, och jag har redan fatt bikinirander! mission ,nastan, completed.

och ikvall, eller nyss, sa at vi pa en riktig top notch restaurang, dar de kom med, on the house, en flaska vin, var sin ros at mig och mamma och var sin liten whiskyflaska at pappa och Ludvig. men, eftersom Ludvig fortfarande bara ar femton sa beslagtogs den av mig. smakar sakert skit anda.

+ jag har tagit massor med bilder, men de gar inte att visa nu, sa jag far gora ett mayor uppfoljarinlagg med bara bilder sedan.

that's all folks

hå hå hå

gissa vart jag är! På Arlanda, väntandes på att planet som ska ta mig till Teneriffa och brunheten ska komma. 10 härliga dagar.

idag så klev jag, mamma och Gustav upp 4,30 och bilade ner till Stockholm, där vi nu har spenderat en hel dag shoppandes. eftersom jag inte egentligen skulle köpa något blev det bara tre grejor, nämligen:

- korsett med rosor från Paris Kate and I / MQ
- beigt bälte med knut på - Monki
- flätade gladiatorstukssandaler - Topshop.

och jag lyckades bara hitta en bild på skorna.



ska försöka blogga så mycket som möjligt under resan, måste ju starta upp det igen och varför inte nu?

vi hörs!

RSS 2.0