"i harmoni"

definitivt sista blogginlägget i år, känns lite extra speciellt. hade planerat att köra massa flashbacks från året som gått, men hinner inte och orkar inte det nu, så det blir väl nån gång opassade i januari.

nyår imorgon ,firas i ålidbacken-stugan. känns kaos just nu eftersom det är jag och Josef som styr upp, men det fixar sig. It always does. vi kör på maskerad, och min outfit är precis vad man kan vänta sig av en designelev, hö hö. oh my, nog har jag levt länge, men detta är bland det värre jag sett. men det blir en överraskning! inga sneak peaks här inte.

mina dagar har ju spenderats på häggan, där jag levt livet bland lyx och glamour.. jag håller till på herravdelningen, som jag gillar allra mest. ofta änskar jag att jag var kille, kläderna känns alltdi mycket finare.. har jobbat nu i sex dagar, och kommit hem med kläder fyra av dem. en illavarslande trend indeed
(lokki looki Amanda, vilka glittrande leggins jag hittade, för ynka 560 kr billigare än de jag nästan köpte i Sthlm)






+ jag upptäckte i HM-katalogen att det finns en Bruce-tröja på ungdomsavdelningen, och det gjorde mig stolt! av alla artister så Bruce, det är magiskt




- II

dååålig uppdatering! jag har helt sabbat flytet jag hade nästan hela december, men har det inte hänt förut?
vi var iaf och såg avatar, den var ok, inget mer. snyggt gjord. min julklapp från leo var en barbie, jag blev gladare än jag vill erkänna.



sedan pyntades det gran här hemma, resultatet blev väl hej-kom-och-hjälp-mig




dagarna innan julafton fräschade vi till oss, broder och jag. han börjar få smak för det här



självaste julafton spenderades i hummelholm, bra bra bra





























sedan har jag fått hoppa in lite på häggan, innan jul och nu fram till nyår, och det är fäbjulus! det är svinkul, enda problemet är att veta vad man ska ha på sig. ju mer kläder man har, ju mer krisar man.



och man tar alltid på sig för lite, så man fryser ihjäl


IIIIIIII

i måndags var jag hos frissan, tanken var att jag skulle bli rödtott. ganska ljust, mot orange, irland-rött ungefär. resultatet blev mörkare, men det är fint och passar, så..

innan



efter



igår var jag i stan, hängde på sjukan med leo. vi åkte hissarna utan dörrar, och satt i entrén 2 timmar. på fredag ska vi se Avatar, har alldeles för höga förhoppningar.



igår fyllde även Josef år, så bådas familjer for och bowlade. jag vann 1 gång, ett mindre underverk.





ännu större var att jag vann över greenypants i bilspel. var helt inställd på att förlora, fast hans bil gick långsammare än min.







IIIIIIIIIII

slapp dag, lite syskongrejer bara..jag är´fantastiskt stolt över honom.



såg även en del på skräpteve, och hittade denna underbara hellånga klänning. perfa till sommaren - bal, bröllop eller vad-som-helst-där-man-kan-dyka-upp-i-detta. nästa syprojekt verkligen. men inte gul, aldrig gul.


IIIIIIIIIIIIII

åh, vaccinerade mig idag. otroligt sent, eftersom jag tillhör en av de som ska klara sig bäst, är det tänkt. vilket hopp om mänsklig överlevnad om jag är the fittest, som i survival of the fittest. ha!jag kan beskriva känslan med en ganska känd låt.
And It Burns, Burns, Burns
The Ring Of Fire
The Ring Of Fire

det gjorde ont innan (psykiskt) medan och efter. dock så kan jag lyfta armen ganska högt utan att det känns, viser väl hur det är imorgon :)


jag har även börjat med 2:a omgången inbjudningar till nyår, till de osm svarat ja redan, och det är svinkul! oh my, jag får inte bli en scrappare, inte bli en scrappare!


IIIIIIIIIIIIIII

snart bara två veckor kvar till jul, och jag fick lite småpanik. så jag tog tag i två av de stora sakerna jag ska göra innan jul: sy om klänning att ha på julafton, och göra klart och slå in den mest arbetade presenten. gick i en svinblink.


sedan gick jag till nordmaling för att träffa denna donna och hennes bror. han var dock för snabb för kameran.





och nog sitter lite historia i, när hjärtat dras åt lite när man ser sin forne föreläsare som västerbottning-kandidat :)

IIIIIIIIIIIIIIII

hittade gamla balbilder från mormors dator, bland annat. good times




IIIIIIIIIIIIIIIII

gick igenom min och amandas tokroliga (partiskt) blogg, och det här inlägget lästa jag återigen. det är inte nyttigt, jag längtar tillbaka!

idag är det enda jag har gjort värt att nämna att pynta "granen" på rummet som brukar vara minst sagt alternativ.

detta år:



åren innan har det sett ut såhär:



kollade såklart gamla bloggbilder, men hittade bara detta för exakt ett år sedan. ser exakt ut som det gjorde i år när vi bakade rån, iförd high fashion-fleecetröja äldre än judendomen.




IIIIIIIIIIIIIIIIII

har varit i stan några dagar och har inget internet där, så min countdown känns förstörd. jag for iaf in i torsdags för att fika med Sofia, byta julklappar osv :) åt världens godaste laxmacka, hör och häpna, på gamla goda kafé Station. när jag kom hem till Pilis kom elektrikern (of course ingen oldie som jag trodde, utan 25-åring med snälla ögon). visste inte alls hur jag skulle bete mig, har aldrig haft med hantverkare att göra förut. skulle jag verka upptagen, bjuda på kaffe? no idea, jag satte mig vid datorn och svarade tafatt på small talk-frågorna. men det som väntar på något gott..får ett nytt element.
 

fredag blev det fika med johan, vi lyckades med bedriften att få en plats på NK mitt på dagen. inte illa pinkat. efter det IKSU för att se historiefolk och älvsbynbor spela volleyboll, jag var dålig poängräknare och bra klockvakt.


väl hemma i lögd lördag morgon möts jag av denna syn, och jag vill bo hemma för alltid! aldrig att man vill växa upp när man har paketkalender :)
 
dock så var schemat för dagen att styra in och stapla ved, så högarna här har min rygg fått betala ett högt pris för att få till.

eftersom gårdagen fortfarande känns, och värre, så blir detta min kompanjon för dagen. tror jag ska ha lilla huset på prärien-mara för tydligen liknar jag den lilla tjejen med utstående tänder. men inte till utseendet.



tillbakablicken från bloggen:

för två år sedan hade vi kul på leos för första gången, småa!



och för ett år sedan visade jasmine sina skills på syan





IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

åh, det är nästan jobbigt hur nostalgisk man blir vid jul, åtminstone jag. går igenom gamla foton, rensar lådor, kollar gamla blogginlägg. exakt såhär såg det ut för ett år sedan, vad skulle man inte offra för att få vrida tillbaka tiden?

better days






IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

idag var jag med brorsan hos frissan, det blev riktigt bra, och jag beställde tid till mig själv för some big changes. hoppas verkligen det blir bra, det är en lite risky sak. den 14:e smäller det iaf, hoppas hon kan sin sak :)

sen var vi iväg till hummelholm för det årliga råbaket med utvald släkt, det var som det brukar vara där borta - magiskt. snacka om att julstämningen finns där iaf





(ignorera videon)

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

nästan en jullåt iaf

RSS 2.0