IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII


måste..

..ha ny design på bloggen varje jul, det är tradition och därmed basta. hittade en del fina, men den här var det mest stämning i. jag vet att den inte är repeterad, men det märks inte om man kisar :)

1



1:a advent idag, helt ofattbart. bara 25 dagar kvar! har redan nu börjat förbereda julskivan jag ska komponera ihop så man kan lyssna på julafton, istället för de gamla vanliga dansbandsjullåtarna som det brukar bli. detta är min absoluta favorit, den bästa julsången någonsin.

pepparkakebak

jag och Max är förtäffliga partners i köket, indeed. han står för designen och jag för kavlandet







stickkafé

följde med mamma på stickkafé ikväll, eftersom stickning nu blivit smått en passion. det är ju så enkelt och hjärnslött. speciellt om man stickar på rundsticka, så sinnes enkelt. iaf så blir även detta en rund halsduk, ungefär som den förra men med tunnare garn och med mönster :)



+ hittade den här bilden hemma i gömmorna. snacka om att förstå det här med oversize redan -99


tjejen med koll

Sthlmshopping






kjol - Myrorna
Skjorta - Monki
Kavaj - Myrorna
skor - Topshop

800 pix, jag är nöjd.

New moon heron city

Sitter nu här med amanda och väntar ivrigt på att reklamen ska vara slut, för sen blir det New Moon! Jag kände mig inte besatt innan, men man dras med minsann! Detta är en av årets händelser indeed :)

like a vision she dances across the porch, as the radio plays

nu drar lilla bruttan från bushen till storstan i några dagar, vi får väl se vem som klarar sig bäst- jag eller plånboken :)

såhär inför resan så tänkte jag att jag skulle ta och sticka klart halsduken jag påbörjade förra året, och tametusan, den blev klar!

sen så vann jag denna wonderbara tröja från Paris Kate & I på traddan i tisdags, och den hann också komma! (ett riktigt kap dessutom, 80 kr:))






återinspark

och vi var Eva och Adam, lagomt kända och döda. sykonst på hög nivå, host host.




because the night





bruces ord + Pattis röst = mariettes tolkning. simply beautiful

what to wear?



vad är detta? kan det vara början på en maskeraddräkt, den bästa i mannaminne?

plötsligt händer det inte

vi i familjen sökte lite spänning i vardagen häromdagen, så vi bestämde oss för att gå ihop jag, Gurra, madre och padre, och lägga 200 spänn var som vi skaffade trisslotter för. 32 lotter - vinst 175 spänn. njaaa alltså.

men skam den som ger sig, så vi la ihop vinsten med vinsten som pappa fått tidigare, och köpte fler lotter - 11 st.

yeah, var det 300 spänn vi vann totalt? jag tror det. vi väntar nu på att pappa ska lösa in de två sista vinstlotterna, och vi håller tummarna än. det mest tragiska är inte att vi vann så lite, utan att vi inte riktigt insåg första ggn att det inte funkade utan spelade bort den pyttelilla vinsten också. för min del värst, eftersom idén var min, och jag var den som pushade mest. det var även jag som fick köpa de 32 lotterna, jag som ALDRIG skäms. mycket plågsamt indeed

MEN, man har inte roligare än man gör på sig
hö hö


mormor, här är önskelistan

bidrag till att skaffa en egen, riktig och stor, TV 

Locktång




Sex and the city-shoebox



trosor kappahl



läppbalsam Kicks



 
skurmopp



kläder från HM



tabletter från HM



that's it, brakashit

och det är bara 43 dagar kvar till den bästa dagen på året, herremin!


back on track

åh, så skamligt dålig uppdatering på sista tiden. ah, har inte haft lust. är inne i en o-bloggarperiod, det händer så mycket annat att man inte hinner med, men det kanske ändrar sig nu när allt det hektiska är över. efter att jag hoppade av historian för två veckor sen så har jag haft mer att göra än nånsin, med två flyttar: från historiegränd till pilgatan och från rummet nere hemma till lilla lilla rummet uppe hemma. det märks smått att man blir vuxen på riktigt, jag har nu ett pytterum hemma som nästan inte rymmer mig för alla grejor. det är väl tänkt att jag ska bo i min egen lägenhet istället antar jag :)

förra veckan spenderades slipandes och målandes bord och stolar, ett himla jobb! mycket mer än jag trodde det skulle vara, of course. well well, livet har varit hårt. men fint blev det:



sen lillrummet, det blevså här efter många om och men:



min lediga tid har jag väl spenderat sittandes vid datorn, med detta fantastiskt töntiga spel:


AGE OF EMPIRES!

mitt mision imorgon blir att sy maskeradkläder åt mig och leo som vi ska ha på fre. det är återinspark, och temat är "döda kända personer" ah, vi har den bästa idén! gracias por favor, Jon.


RSS 2.0