minus i kassan

är på älskade pilis nu, som känns helt ockuperat av håmblings.. och en massa illaluktande fotbollsattiraljer. idag har vi sett en match, sedan gått på stan. var runt och letade jeans, hittade inga på tjejavdelningen så det blev på killavdelningen. vet inte riktigt hur jag ska tolka det, är det mina ben som är för smala för mina höfter, eller mina höfter som är för stora? anywho, cheapisar ser likadana ut hur som helst..sedan råkade det bli så att vi gick in på bianco.. och of course:


klirr i kassan

har jobbat som en galning nu i några dagar, känns sådär just nu. jobbade 12 h idag, 6 på häggan och 6 på hemvägen. insåg dessutom nyss att jag ska vara tillbaka på jobbet om 8 h. åh! försöker tänka på belöningen för detta slit som kommer i slutet på aug. perfecto.

har hunnit hitta på en del dessa dagar ändå, har lagat/piffat upp en massa kläder, och dessutom träffat denna don-donna. jag vill tro att hon gillar mig mest av sina kusiner, jag sliter hårt för det.









murphy

herreminje, oflyt å det grövsta just nu. igår kväll kastade jag upp ett nagellack i luften av misstag, som sedan landade på näsan som nu är lite svullen. skickligt, kan man faktiskt tycka. och imorse när jag var och sprang i floxen klev jag snett. inget ovanligt, men oj så svullet och ont. känns som detta har hänt några gånger förut, är det ett genetiskt fel eller är jag simply oskillad? es la pregunta grande.

tröstade mig med en tripp till häggan med lillebror, fyndade en Hunky Dory klänning för 150 :- känns alltid bra att börja dagen med att spara tusenlappen :)

Juni/Juli

mycket snack, lite bloggande på sista tiden. på den här bloggen, och absolut på pilgatanbloggen. den tar vi någon annan gång.

anywho, det har hänt så mycket i sommar att jag nästan glömt det mesta. det är främst jobb, världens underbaraste jobb, men även lite äventyrsliv i piteå, lite älsklingskusiner, mm..



jobbar som en galning nuförtiden, lika bra det när josef flytt fältet. i helgen blir det nordmalings marknad med boendet, taggar faktiskt :) sen inga planer förrän det bär iväg på ett mindre fotbollsäventyr till Umeå för att heja på G-klav igen nästa helg.. och njuta lite av civilisationen igen, saknar umeå och pilgatan som en galning!

RSS 2.0