miércoles

hade en väldigt slapp pluggardag idag. fick gjort allt jag skulle, och hann till och med sitta i parken och läsa lite :) på kvällen fick jag något pysslarryck (ett sånt som kommer var tredje månad) och sydde om lite kläder. lovely!nu är det definitivt sängdags, ska upp tidigt imorgon för en morgonprommis till solariet :) sedan skola, fika på stan och Oktoberfest på NH. lite synd att det är dagen innan tentan, men - been there, done that - så det går nog fint :)




Himlen på jorden

cyklade med Josef till godishuset idag, herremin vilken lycka!


"like a truck"

hola! "another day, another diet". ja, ny vecka iaf. en insparksfri vecka, både skönt och oskönt. kommer sakna alla, tur att man har återsparken! :) sittningen var nu i helgen, jag hade SJUKT SJUKT kul (kanske för kul ;) ).. hittade bara två bilder på fejjan, inte de bästa, men what to do..?




nu på fredag är det tenta, fonetik, så det är vad jag gör nu i 4 dagar till.. till helgen är jag fri som en fågel igen, både från plugg och inspark, så det vetefuliken vad som händer då :S

cravings

testade för tusende gången dessa godingar, höstens största kärlek tror jag. dock har jag köpt mina höstskor, så mitt krav till mig själv är att jag bara får köpa dem om jag lyckas sälja bort andra saker för lika mycket (1000 spänn).. har redan 300 kr i sparbössan från mitt traderail i sommar, sedan hoppas jag mycket på mina gamla kläder och lite väldigt sent upplagd studentlitteratur på blocket. hoppas det finns någon som behöver lite historieböcker fortfarande :S



detta är ungefär så spännande min vardag är i övrigt:


Ida

jämförelse av igår och idag: bra och pissig. igår var jag på skolan, hade namnsdag (som ingen kom ihåg i och för sig) och stötte på glassbilen. idag är det liiite värre. sitter hemma och ska plugga hela dagen (och troligtvis hela kvällen). känner inte motivationen skölja över mig precis. tursamt nog så är det rätt så pissigt väder, så jag lyckas inte locka ut mig själv på stan eller så..




justesjutton, kan ju berätta att jag fått min VFU-plats (praktik) och den är på ingen mindre är Artediskolan i Nordmaling. med Rocio, MIN gamla spanskalärare! halledudan

It's hard to be a saint in the city

hektisk dag idag, indeed. var på skolan 10-15, sedan for vi hem till Helena för att hard work worka. pluggade lite fonetik, hoppas att något fastnade. vid middagstid for jag ner på stan, mötte upp denna don-donna och åt nyttigt vid älvskanten. kanske att vi tog någon blomma från trädgård i norr, vem vet. efter ett tag blev det riktigt kallt ute, så vi drog till pilis. där såg vi på tv (amanda) och pluggade (jag). fick iaf bra hjälp med att lära mig en artikel om birka utantill, på spanska. vet inte riktigt hur jag tänkte när jag valde att prata om Birka när jag kunde valt vad som helst annat :S





city of blinding lights

åkte buss in till stan ikväll, dimmigt och regnigt och så vackert som bara Umeå kan vara. önskar att man tänkte på det oftare, speciellt här öst på stan.. när var man senast nere vid älven? never ever. huvva, ändring.

dagarna går så fort nu, och så långsamt. snarare flyter ihop. studentliv = bortblåsta rutiner. totalt. känns både drygt och befriande. sitter nu här söndag kväll och pluggar, ena stunden hatar jag det och i nästa är det skönt att kunna styra när man pluggar. det svåra är bara att faktiskt plugga nån gång överhuvudtaget.

en vecka sedan jag bloggade, har inte hänt så mycket. var på surströmmingsfest i innertavle i fredags, surströmmingen får inga toasters, men kvällen var kul. iaf när vi väl var tillbaka i stan och på NH. nästa helg blir det både 80-talsfest och disneyfest. längtar och gruvar. har ingen utstyrsel till 80-talet :( gud, det är verkligen blandade känslor inför att vara tillbaka på universitetet och Umeå. sommaren känns sinnes avlägsen, och det har bara gått två veckor!

Clark


detta var fredagskvällen, AKA Superhjältefesten. körde rätt så safe, men är ändå nöjd. det blir andra bullar på 80-talsfesten eller disneyfesten :)


har jobbar nu lör och sön på häggan (jag som egentligen behövde plugga, men pengar är pengar..) och fyndade såklart massor från tältet.. 1 tshirt, 1 klänning, 1 kjol, ett par Tiger-jeans och ett par Filippa K-shorts. allt som allt för 150 pix, älskar det stället!

nu tillbaka till Umeå, och plugget.. har inspark 3 dagar av 5, så jag måste verkligen trolla med tiden framöver.. insparken är såklart askalasrolig, men livet man hade innan får man helt enkelt lov att pausa i en månad. längtar tills det är över och man kan börja bete sig som folk och träffa vanligt folk igen :) längtar ihjäl mig efter en helt vanlig fika på stan med någon

I love you with all the madness in my soul

3 år idag, känns som igår och samtidigt som en evighet


RSS 2.0