Solo Dios sabe cuánto te quiero

har haft exptremt dåligt internet i lägenheten sista veckan, försöker skylla lite av inaktiviteten på det.. resten, tja. har väl för mycket plugg ;)
hur som, medans internet nu funkar så kan jag meddela att det är 17,5 dagar kvar till Barca, och jag tänkte illustrera min entusiasm med en bild. jag och madre på Mallis, herrans många år sedan - mycket har ändrats, men inte taggen. 

piso propio

har sålt min själ till Bostaden. jag trodde på något sätt att det inte skulle hända, men det känns nu helt ok. alltså, det som hänt: jag har blivit med EGEN LÄGENHET! det kan verka som en bagatell, men jag har ALLTID hyrt i andra hand, det har alltid funnits ett slutdatum för min vistelse någonstans. nu bestämmer jag helt själv, och på grund av detta ska jag till och med adressändra!
den 1 oktober blir denna lilla plutt färdigbygggd, och min. det enda som stressar mig lite (utöver att inte längre bo nere i centrum) är att den är nästan hälften så stor (30,5 kvm) som min nuvarande lägenhet. hur ska jag, Bruce och alla skor få plats? å andra sidan kanske det är optimalt, eftersom jag så smått lider av omvänd klaustrofobi - jag ÄLSKAR trånga utrymmen.

RSS 2.0