passionan

klädshopping idag. inget konstigt med det. blev en choll och en festblåsa, möjligtvis sittningsklänning. 
MEN OCKSÅ - efter 3 år har jag hittat den perfekta Haglöfsjackan! det började för tusen år sedan då jag förgäves försökte hitta den gröna haglöfsarn jag sett men låtit bli att köpa, sen har besvikelsen varit stor. ifjol var jag nära, men då fanns den utvalda jackan inte i storlek - någonstans. men nu, änteligen. 
 
 
 
 

vecka utan slut

sista veckan innan skolan börjar lider mot sitt slut. om 12 h sitter jag återigen i lärarhuset och kommer då säkerligen att längta tillbaka till sommarlovet, som jag nu längtat bort från ett tag. jag fick en försmak av det verkliga livet i veckan då jag vickade som religionslärare på högstadiet, väldigt svårt och väldigt roligt. dock kom jag därifrån med en souvenir - en förkylning. så inte passade nu när skolan och insparken drar igång, men det är väl just typiskt. 
sedan färgade jag håret, och jag gillar det. har dock inte bestämt hur pass crazy det ser ut. 
och Jean-bob, älskade bobban. söt som socker, och charmig som...?
väl inne i stan åt jag världens godaste laxmacka på café Mat och Prat (up2), testa!
idag har jag mått pyton. det har inget att göra med den fest jag var på igår, och lämnade tidigt (22), utan på min himla förkylning. har varit tyst mest hela dagen, men har fortfarande ingen röst. please. trots det så är det ganska så skönt med slappardagar, och förutom en tur på stan så har jag knappt lämnat soffan. jag och Bruce har väl sett en sjuttiotusen avsnitt Sex And The City idag.
 
på stan skulle jag köpa strumpbyxor - kom hem med kläder, inget konstigt med det. byxor och skjorta med samma mönster, inget konstigt med det heller. 

RSS 2.0