them nails

igår hände det! min utmaning, som jag haft i 60 dagar. nådde dag 0 - nagelbitarfri sedan 2 mån! det började med ännu ett nyårslöfte, samma i för många år: "Sluta bita på naglarna". en månad senare blev jag less på mig själv, och fick i någon jävlaranammaanfall för mig att nu räcker det. och det gjorde det. 60  dagar senare, långa! woop woop. firades med att inhandla ett nytt nagellack, så klart. 
 
 

Hannibal

Så, ikväll har jag sett första avsnittet av Hannibal som nu går på kanal 5, en serie som löst baseras på Thomas Harris Röd Drake. Eftersom jag läst böckerna och sett filmerna flera gånger (Röd drake, när lammen tystnar och Hannibal) så var jag astaggad! Spontant känns det som en bra serie, även om jag hoppas att det inte blir samma stil som med många serier där ett mord löses per avsnitt. Blir lite tunt. Gillar skådisarna (Hugh Dancy och Mads Mikkelsen) men känner att karaktärerna inte stämmer överens med böckernas version. Och har väldigt svårt att tro att några kan leva upp till Anthony hopkins och Edward Norton. Trots detta, så känner jag mig taggad på detta - roligt!


4 saker idag som gör mig så glad att det faktum att uteplatsen är igensnöad igen inte rör mig i ryggen ett dugg

1. Hade lägescheck på skolan idag. Känner mig nu riktigt pepp på detta slutprojekt vi ska syssla med i 8 veckor ( när jag känner mig riktigt, riktigt pepp kanske jag till och med förklarar projektet här)

2. Hade inget att göra i skolan, orkade inte fara hem utan ville invänta de andra = se Twin Peaks. Mitt på ljusan dan. På skolan. När alla andra pluggar. Tihi, busigt.

3. IMPULSSHOPPADE biljetter till Alex Schulmans show "Älska mig" som kommer till ume i dec. Say what!? Ska äntligen få se min hjälte!

4. Fick ett samtal. Jobb. Sommar och extra. På Ohlssons tyger! Åh! Det passar som handen i handsken alltså


till USA-resenärerna

Elin, här är godbitarna. dessa fyra vill jag JÄTTEJÄTTEGÄRNA ha:
 
och dessa vill jag gärna ha: (alltså, inte lika viktiga som de fyra första, men stöter du på dom så ta dom!)

RSS 2.0