-jensine, du dör inte av en till glass - nej, men fet blir hon

jag har gjort chokladglass som vi nu har i begränsad upplaga här hemma.. den förstör allt. jag försöker vara nyttig, så mycket som det går när det är påsklov, och jag har börjat springa inför sommaren. tur att den nog snart är slut.

iaf, första dagen på lovet på riktigt idag, känns skkönt. det känns som om jag har haft lov föralltid, så slappt har jag haft det. det här är det bästa lovet sen förra sommarlovet, och snart är det dags igen. jag är så himla glad över allting, det är hur härligt som helst. jag har ine känt mig så här ledig på jättelänge.
och nu har jag bara kvar designen och svenskan(bara rubriken kvar) i läxväg, vilket också är super.

es la pregunta

jag har funderat lite, och är egentligen väldigt less på min lugg.. alternativen som finns är antingen att klippa snedlugg som jag alltid innan haft, eller skippa lugg helt och köra på mittbena. det vore kanske snyggt.

image460
inte lika lyckad mittbena

långfredag

idag tänkte jag att jag skulle få sova jättelänge, eftersom jag satt uppe med modeteckningsläxan igår. den är ju askul, älskar karin:)
men nejdå, vaknade som vanligt vid 09,20. jag kan inte sova längre än så, tydligen. iofs var det ganska bra, jag får sjukt mycket gjort. nu har jag hunnit äta frukost, städa toaletterna, vara ute och springa (3 ggr i veckan, yes), och leta påskägg med bröderna. bästa traditionen nånsin, efter paketkalender. i år hade äggen gömts i källaren, det var inte det lättaste..

m-m-m-måndag

turbulent dag idag. den började egentligen igår, då jag inte riktigt kunde somna. jag låg och vred och vände, tittade på klockan stup i kvarten, och kallsvettades pga. vårat Nationella prov i matte B som vi hade idag. det känders inte helt tryggt att vakna när man sovit så lite, men tack och lov är jag inte så lättpåverkad av sånt. provet gick bara fint ändå. jag preparerade med vatten, frukt, ipren och tjocktröja som verkligen behövdes, för det var svinkallt nere i skrivsalen. provet gick bra, men jag vet inte om det räcker til MVG. allt annat skulle kännas surt, men men. jag har gjort vad jag kunnat, verkligen. nu äntligen är mitt råplugg med ca. 24 sidor om dagen avklarat.
sen spanska, där jag fick veta att jag var bäst av alla spanska steg 3:or på provet vi hade, och att jag har ett mycket stabilt MVG. det iaf känns ju skönt.
och bion sög. det var verkligen en typisk amerikansk romantisk komedi, där det haglade av klyschor, han var snygg, och de fick varandra i slutet.
nu är det iaf lov, och skönt känns ju det.

yesss

kul att jag har vunnit biobiljetter från VK till förhandsvisningen av "27 dresses"( som säkert suger), måndag kl. 18. perfekt eftersom vi har haft nationella MaB på morgonen, det kommer kännas skönt att bara glida ner i biostolen sen. vi får väl se vem som är snällast med mig under veckan, för jag har två biljetter....

givande

det blev ingen promenad från N-ling för mig idag, vilket egentligen hade varit bra. istället for jag på stan i kanske 20 min innan jag och pappa for ut på Onoff och skaffade mig en bärbar dator. det blev dyrare, men också snyggare än jag hade förväntat mig, och då är jag nöjd. nu är bara frågan om vi får igång den innan imorgon så jag kan inviga den.
jag bjuder på några galet dåliga mobilbilder på datorn, tillbehör till mina sönderfallande jeans, och den enda bild jag lyckades ta under sportlovet:


parfymen

äntligen har jag sett den, och gillade den ganska mycket. hela filmen i sig får inte så högt betyg, men det finns en scen i slutet som lyfter hela filmen, helt briljant genomtänkt.

image454

A beautiful mind

image453

helt underbar, man blir varm i hjärtat :)

mums

hittade definitivt årets bikini på hm, just typiskt eftersom jag smått lovat mig själv att köra med den gamla ett år till. vi får väl se

image451

RSS 2.0