Damien Rice

kanske något för dig, Mandutt:

0

min gamla favvo:


lay you down on a studsmatta

imorgon, med ingen spanska, kändes inte som en värd skoldag. engelska och svenska, höra på redovisningar och se en film jag redan sett, nja. pressa på studsmattan, och göra klart designen, ja.

bilder ur livet




fler roliga bilder hos fousi
loppisfynd, egensydda jeans, påbörjad klänning, rosor (hoppas de överlever), film (top 10, säger bara Sean Penn och Benicio Del Toro), knodden

på Lögdfronten intet nytt

jag skickade min mobil på lagning igår, och troligtvis tack vara mina kusiners pappa fick jag tillbaka den idag - utbytt till en helt ny! shiny kan jag lova. det enda dåliga är att garantin troligtvis inte förnyas, så jag får räkna med att köpa en ny i augusti. den dagen, den sorgen.

på filmfronten händer det inte mycket, har inte sett så mycket film. just nu är typ enda tillfället på hela terminen då vi har plugg, iaf jag. Kursprov i Spanska, inte att leka med. igår lyxade jag och madre, och såg Mansfield Park, otroligt mysigt.

modeteckningsredovisning imorgon, taggar inte Karins grillning av en.

plus, idag gjorde jag klart linningen på jeansen jag syr på syan, sjukt snabbt och lätt det går!

IP 18 år morgon, grattis! bju på gofika



lyckorus

har nyss beställt filmer från Cdon.com, helt underbart billigt egentligen. tre filmer för 99 (Mansfield park, Timmarna och A love song for Bobby Long), två filmer till Ludde när han fyller år, och Försoning till mig:)


hej och hå

nyduschad och stressad. ska iväg om en stund på scoutlägerledar-möte. mina planer för idag gick åt fanders, för jag var tvungen äta hos farmor. det tar alltid längre tid där, så då hann jag inte ut och springa. imorgon är ett måste, hela min planering faller.
idag tog jag hem både ullkappan som jag sytt och kjolen som jag hade som mellanprojekt när jag fastnade med jackan och jeansen som jag nu syr. dom kommer förövrigt säkert bli klar nästa vecka!
plus att idag var sista lektionen med modeteckningsuppgiften, och jag har gjort två bilder. woho! blir mycket ritande i helgen.


finally, och i rätt storlek

allting löser sig om man väntar lite

image540'

och finally har jag, sist i världen, förstått det här med youtubelänkarna. tror jag lyckades.
my precious just nu: Bruce Springsteen - the river


pånyttfödd, typ

i flera veckor (iaf 1,5 månad) har jag känt att kläder varit ganska onödigt. eller, jag har sett jättemycket snygga kläder på folk, men aldrig hittat några själv. och när jag har sett något har jag alltid tänkt att jag kan lika gärna sy den. fast det händer oftast inte. men idag (om det var tack vare jasmine vet jag inte) lyckades jag till och med köpa en klänning, ett par skor och en kofta.
ännu mer duktigt var att jag och rebecka stannade kvar längre för att göra våran del i småföretagande-projektet, så att vi kan få lite sovmorgon på måndag! :)
och, jag hämtade ut Atonement på bibblan, nu blir det till att läsa. på engelska dessutom, ännu bättre.

image539

dagen i bilder

ganska händelserik dag på syan idag. är ju klar med ulljackan sen tidigare, så idag fick jag klart mina "provbyxor" (riktigt snygga) och började med mönstret till jeansen som nu ska sys. jag fick dessutom sluta tidigare, för att jag skulle ta hem tyget och tvätta det. härligt, då kan jag ju köpa tygskor. men, nej. på åhlens hade de alla storlekar utom min. de kanske skulle få in senare i veckan, och annars får jag pressa ner fötterna i ett par försmåa. det var verkligen tygskorna i mitt liv, 400 pix. lite väl, eftersom man kan köpa högkvalla på skopunkten (pfft) för 100.
jag fyndade iaf smink och ett par örhängen. hemma hittade jag också ett armband jag gjorde i 8:an, matchar min ring perfekt.


söt i brillor

lillfarbrorn våran

image529

RSS 2.0