Throw roses in the rain

idag har varit ultimata shoppingdagen, verkligen. det hela börjar med två lektioner, och sedan fikaförsäljning till företaget i ca 2,5 h + möte. vi gick hem vid 13,30 tror jag, och man kände sig nästan helt utvilad :) sen gick jag ner på stan, och efter lite om  och men med nycklar hit och dit så for jag till lägenheten där madre väntade. vi for sedan iväg till Bodyshop för Makeuprådgivning, roligt, men kanske inte det snyggaste jag haft på mig. mamma fick sitta i stolen i hörnet, väl dold för allmänheten, medan jag fick sitta i en uppställd barstol mitt i butiken! hjärtstillestånd i 10 sek när jag insåg att det var dit hon menade att jag skulle gå och sätta mig. hon fick även för sig att jag skulle ha blåa färger. jag älskar verkligen blått, men verkligen inte på smink! jag kände mig som en prostituerad/drag queen i sisådär 3 pinsamma minuter, sen gick det över. nu i efterhand har jag blivit van, och tycker att sminkningen blev lyckad, allt utom ögonen. aja, sminkningen passar väl bra till filmen vi spontanbestämmde oss för att se, jag, amanda och jasmine; Saw 5 herremin,jag har bara sett 1:an före, och jag minns inget. jag fick berättat för mig om några kedjor, sprutor och grisar. nja, vi sover nog inte gott i lägenheten ikväll.

här är iaf mina fynd:



+ tillägg; vi har nu sett filmen, och jag kan säga att jag och mandutt gick ned tillsammans när vi skulle duscha. tur att jag ska hem imorgon! usch. fast ruggigt (haha) bra var den iaf

+ tillägg 2; tog äntligen kort på den underbara texten som står på en husgavel vid vasaplan:



"Nobody puts Baby in a corner"
från Dirty Dancing

Make crosses from your lovers

"Jag har bestämt mig", som reklamen säger, för att i 3 veckor gå, minst en timme, varje dag. exakt varje dag, inget mesande på helger eller så, utan nu är det stentufft. jag har egentligen inget skäl till varför, men det känns som något karaktärsdanande. plus att jag inbillar mig att om jag spenderar så pass mycket (extremt enligt mina mått mätt) tid ute, så kommer jag att anpassa mig till kylan och klara den här vintern när jag nu ska cykla till skolan. just nu är det kritiskt läge, med tre lager på benen och 4-5 lager på överkroppen. alla vettiga kläder är i Lögdeå.

jag började starkt idag med att gå till Volvo och tillbaka, 1 h 40 min. inte nådigt, men så virrade jag bort mig lite på Teg också. jag har inte gått så långt sedan i somras i Varuträsk med Ingrid och Sofia, men det var ju en pain in the ass. grinigare fick man leta efter. 

jag har allt tänkt på det här med att gå, för för att detta nu ska hålla, ska jag skaffa mig en Umeåkarta och när jag har gått, markera den vägen i någon rolig färg, så att jag när vi måste flytta ut i Juni kan säga att jag då minsann känner till Umeå. även badhuset ;)

And study your pain

almost there med framsidan, men verkligen inte med baksidan. älskar att handsy, hö hö. jag har snart mer sargade och slitna händer än en bonde av alla nålstick



You can hide 'neath your covers

biffen är kirrad


and that's alright with me

29 minuter till frihet. enda hindret är att jag är supposed to skriva en review av film/bok/Cd till CAE och det går väldigt trögt. jag har bestämt att jag ska jämföra Stolthet och Fördom och En ung Jane Austen, och deras bitterhet/ icke bitterhet. det är bara galet svårt att börja.

och idag på syan så gjorde jag axelbanden till balklänningen, och satte ihop allt för att testa. the real deal. men gud, jag var itne beredd på att känna mig så naken! åhherremin. jag vet inte riktigt vad jag ska göra.


You ain't a beauty, but hey you're alright

hela veckan har varit jättehärlig! efter att man kom över chocken med skolstart gick det fint, och det har till och med varit väldigt slappt. det känns som om allt löser sig med företaget (tyget är påväg!), modevisningen och projektarbetet. allt är löst.

det skönaste har nog varit att jag varit i lägenheten hela tiden, har inte behövt fara fram och tillbaka till Lögd. jag har sedan måndag snittat 6 avsnitt Sex And The City per kväll, eftersom jag och sambo kör något slags osynkat maraton. idag är väl kvällen då statistiken spräcks, eftersom jag istället ägnat mig åt ett syprojekt. längtar efter jul och nyår, och fick för mig att sy en finklänning. inspirationen är den röda klänningen, och jag hittade ett nästan likadant tyg på Ohlssons.

och på tal om klänning, så sitter min balklänning ihop i ett stycke! ja, mer hud ovanför höfterna kommer sällan ha skådats när jag är klar. både jag och Amanda har samma klänning-bh-problem, så vi gick på Change efter skolan som hade 50% på allt om man blev medlem. sagt och gjort, det blev vi och kom båda hem med fynd. dock såklart inte det vi hade tänkt.

min vecka, och lite tidigare




nästa gång jag visar bilder hoppas jag att dom kommer från min nya fancy mobil! :)

Show a little faith, there's magic in the night

klart och betalt, på väg hem i brevlådan nu.



+ första dagen i skolan efter lovet var inte att leka med, längtar inte efter 2* samhällskunskap/ vecka.

RSS 2.0