"Art is what you can get away with"

var en sväng till Övik idag, kollade in Andy Warhol-utställningen och shoppade en fancy regnjacka..



var riktigt nära att köpa en affisch med flera små bilder på den elektriska stolen, helt.psykiskt.stabil. den var väldigt snygg dock :)




dilemma

ska på insparksfest på fre med tema superhjältar, skitsvårt! gillar inte riktigt tanken på trikåer, och inte heller att ha en mask i hela ansiktet.. detta är mina mycket tveksamma kandidater so far:
åh, hjälp!






0

sommaren slut, jobbet slut, och istället kommer skolan.. hade intro idag, känner mig både otroligt taggad och skräckslagen. prestationsångesten sköljer över mig big time. tanken på att om 1,5 år KUNNA ett språk känns rätt så surrealistiskt. efter introduktionen for jag och Josef och okynnesåt lite kinamat, sedan stan. kan skryta med att jag åt mer än J, men det känns i magen nu.. herremin. ska ikväll cykla till carlshem för att träffa historikerna, och jag taggar inte direkt cykelturen :(




ps. såg en dokumentär om Bruce för några dagar sen, och har nu helt snöat in på att lyssna på varje album för att höra utvecklingen och äntligen bestämma vilket som är det bästa.. jag känner att jag är lite för besatt av den mannen, men åh - vilken man!

finito

har spenderat de två sista helgerna på sommaren i Hummelholm, AKA paradiset. här har vi jobbat hårt på slåttanna, varit på byafest och bara levt.









A/W

någonting är riktigt fucked up med min blogg.. den vägrar uppdatera. detta trodde jag att jag publicerade för 3 dagar sedan:

börjar längta riktigt mycket till hösten nu (om den inte kommit än). jobbar för fullt på både häggan och hemvägen, och speciellt på häggan kommer stämningen.. höstkläder så långt ögat kan nå. det är verkligen inte nyttigt för spargrisen att jobba nere på lagret där allt som ska upp till butiken går genom mig. aja baja, men har hittills bara köpt dessa tre plagg (+ ett impulsköp från hm-rean). måste få försvara mig med att mockajackan kostade 270 pix, älskar fyndtältet! :)

har nu iaf bara fyra dagar kvar, både på häggan och hemvägen, sen är det finito brakaskito. blir lite stressad dock över var jag ska göra till kursen börjar, två veckor - inget att göra. har inte tillräckligt många småpysselprojekt för två hela veckor..







RSS 2.0