500

känner mig gammal i gemet när jag insåg att jag nyss postat mitt 500:e inlägg, och att jag hållit på  i 34 månader = 2 år, 10 mån. shit pommes. pysslade ihop ett jubileumsinlägg med en bild från varje månad, skulle egentligen vilja visa ALLA bilder igen! åh, minnen!



brucebrucebrucebruce

kolla 2:12 och 4:52, smärta och hjärta


nostalgi!

fick någon flash back till de gamla goda tiderna för ett tag sen, om en låt som jag och pappa brukade spela i gamla golfen när jag var kanske 10. minns melodin så tydligt, och igår så hittade vi kassettbandet, och lyssnade på det. och låten är fortfarande, nästan, lika awesome!


you had me at hello

hade en väldigt slapp dag idag, och antog att det skulle bli så fram till helgen, då vaktmästaren ringer vid 10 och övertalar mig (lätt gjort) att flytta in mina saker fre, så tjejen som blir min granne kan flytta in i den här lägenheten, så hektiskt hektiskt har det varit! har haft basgruppen över på skolarbete och fika, så direkt efter det har jag flyttat grejer som en galning, har säkert redan gjort hälften! måste bara ha bärhjälp imorgon, och någon som kan ta ned lampor.. eller snarare sätta upp, det är becksvart i hela lägenheten.

dagens stora ansträngning var att baka hallonbrownies, men det var det värt för dom är gudomliga! gjorde en hel form, nu är det tre st kvar :)







disponerarN

känns supertaggat att vakna efter en natt där jag lika gärna hade kunnat befinna mig i underlandet, iallafall om man räknar drömmarna och att jag vaknade hela tiden. vet inte varför, men jag har utvecklat någon fix idé att jag är dödshungrig när jag vaknar, så då måste jag hämta ett äpple och äta EN tugga. inte supertaggat att äta resten när man stiger upp.

ingen skola idag, utan vi ska disponera tiden själv. har gjort en fin lista på vad som ska göras med skolan och hemma, och jag måste säga att till och med toastädning känns mer taggat än rapportskrivning. speciellt eftersom rapporten ska baseras på intervjuer med två lärare, så nu måste jag besöka draggen igen..

vill bara spola fram tiden till den 7:e mars, då det är dags för fjällen och inte minst, Oscarsgalan!


2008

tentaångest

tenta om 12 h, och jag fattar inte varför jag har så ont i magen. det är ju för friden inte första tentan, och det känns överkomligt svårt. usch, känns bara så hemskt att veta att man kunde pluggat mer, man kan ju alltid plugga mer. det är vad jag hatar med universitetet. förstår mig inte på människor som kan studera hela sitt liv, och tycker det är kul. det är enbart en plåga för mig kan jag lova. åh, vill bara spola fram tiden till imorgon kväll, då Gustav ska komma och bo hos mig. då blir det bio, karra och slappa. härligt härligt. kanske tar en tur till parken mitt emot kyrkan (som ingen vet vad den heter) för där finns det en slädkarusell :)

ikväll tog jag paus i plugget och solade bland annat, så nu känner jag mig fräknig och fräsch till sittningen på lördag! det längtar jag verkligen till. åh, att få vara finklädd :)

och något jag längtar ännu mer till är min riktiga lägenhet! åh, är inne där på kvällarna och kikar vad dom gör, och det ser bra ut! toan blir grå och fin, dom målar om överallt (även hallen - det luktar gott! ), tapetserar, lägger golv och till och med LÄGGER TRÄGOLV! åh, det känns så lyxigt! ingen 20 kvadratare på ålidhem som förra terminen inte :)



Brothers in arms

tentaplugg med dire straits hela veckan, mina nyfunna älsklingar. härligt att komma hem, och upptäckta gamla klassiker. sen är jag så förundrad över hur dom kunde se så himla avslappnat cool ut på 80-talet. helt sinnes.

sherlock

helt fantastiskt bra var Sherlock, och snygg dessutom. underhållningsvärdet var högt, men det är kanske inte en film som någonsin blir en klassiker. en väldigt bra hollywoodproduktion, och vi gillar det

in the days still left, we'll walk in fields of gold

dålig uppdatering - mycket annat. skola t.ex. det börjar hopa sig som vanligt, tenta nästa vecka. och jag är ute sent. den dagen, den sorgen..
i helgen öppnade ålidbacken, och vi var där - entusiastiska. det var kallt, folktomt och lite lätt uttråkande, men själva grejen var nice. lite trist att jag inte åkte något, så här i efterhand, men det var inte taggade att gå ut. det tyckte inte gurra g-klav heller.

lördagen spenderades jobbande på häggan, och gick till och med plus efter att jag fyndat tre klänningar på rean. allt gick på 160 pix, helt helt ok.



söndagkväll letade vi runt hemma efter lampor att hänga på pilgatan, jag kan säga att denna inte fick sig en tripp till storstaden, men definitivt en till sophögen.

nu i veckan råkade jag springa in på åhlens, fast jag sagt åt mig själv att inte göra det när sofia berättade om sina fynd, men of course. fyndade lite på rean hur som helst.


pappa var förbi en sväng, hängde upp lampor, flyttade möbler, och vi var och handlade. upptäckte på maxi att dom inte bara tagit bort alla barbie och ersatt med steffi, utan också att det fanns typ 5 att välja mellan. på den gamla goda tiden tog det ju runt en timma att välja. sorgestund för oss båda

väl hemma hittade vi svaret till att dammsugaren varit så kass, och det är riktigt tur att bilden är suddig, för det var inte vackert.

pilis 2(lägenheten mitt emot) har nu fått en ny, rymligare look, men jag längtar till kära gamla vanliga pilis. jag har storslagna planer där!





ikväll blir det bio med padre, äntligen. har höga förhoppningar, speciellt på skådisarna.

RSS 2.0