rötter

såg även likheter mellan dessa bilder när det gäller att vara stadig på benen


prioriteringar

efter en dryg vecka (första skolveckan dessutom) utan internet märker man hur handikappad man blir. helt sinnes. inte bara för skolan utan även socialt. allt facebookande på mobilen har nog fått räkningen att gå i taket! nu har jag iaf äntligen en liten vit shiny sak som sticker ut ur datorn, som ger mig en surfhastighet jag bara vågat drömma om. vardagslyx.

annars har det inte hänt så mycket. eller så har det hänt så mycket att det känns drygt att återge, vi lämnar det.
jag har iaf bildbevis från modevisningen jag gick förra veckan, och förhoppningsvis har jag fler på torsdag när jag varit på designtreornas modevisning. undrar om dom gör det lika bra som vi gjorde? Es la pregunta grande



det var verkligen bättre förr - 2009

jan - modevisning, pirr pirr. allt slit för en kväll














mars - UF-mässa. massa slit för en dag














augusti - juni - Pilgatan med Amanda, bästa tiden i livet






aug 06 - jun 09 - Design

















april - Teneriffa med familjen






hela 3:an - projektarbete brudklänning, äntligen klart maj 09




juni - bal, Bruce och student























juni - Ludvig växer upp, scoutläger, chill och grill













juli & augusti - jobb, Stockholm, utflykter, bröllop









augusti - inflytt historiegränd, historieläsande och nya människor







hela hösten - familjen som får en att veta att man lever






oktober - målning av möbler, inflytt pilgatan igen




november - peppisbak med bästa kusinen



december - rödtott, julafton




2009 var ett bra år minsann




j




fyndade på myrorna, bla Vagabond, och SINNES glad blev jag.

en vecka kvar till skolstart, på det hänsynslösa universitet som käkar såna som mig till mellanmål, känns det som. inte direkt supertaggad. dock så har jag tid att förbereda mig, mitt enda mål den här veckan är att ändra utseende på bloggen. no more julkulor, punkt slut.



rensning snart?

det börjar finnas alldeles för många klänningar i min garderob, verkligen. dags att bli en riktig traderare snart tror jag.
 

I want to know if love is wild, I want to know if love is real

idag tog jag och Josef en tripp till övik, för att shoppa men mest för att hitta en skidjacka åt Josef på fjällrävens outlet. han "fyndade" en assnygg tierra-goding, och nu vill jag verkligen ha haglöfsjackan jag suktat efter att tag. nästa år kanske..
när det var klart var nästa mission att hitta stället jag och mamma fikat på en gång, och lika gott var det idag :)


jag fyndade en klänning (Paris Kate and I) på rea, och glad var jag. sedan gjorde gustav en tennindian som blir nya halsbandet. och glad var jag.



imorgon ska jag ta tag i att sy en klänning av tyget som blev kvar efter arieldräkten, och det var en hel del.. och jag vill så gärna ha bilderna från nyår nu!


home sweet home

pilis är nu under ombyggnad. jag ska få störra badrum med dusch, och ett sovrum (gigantiskt!). var dit igår och flyttade över möbler i lägenheten mitt emot, där jag provisoriskt får bo, och kikade lite på mitt nya rum. det var hyr fint, fräscht och stort som helt, helt sinner lyxigt kommer det att bli. jag kan till och med ha sängen på snedden, utan att det kommer vara trångt. och en liten liten klädkammare har jag fått också. ska bli superspännande :)







och pilis står nu tomt i flera veckor. jobbigt att flytta ut allt, men desto skönare att flytta in helt och hållet igen.



RSS 2.0