mid

midsommar idag, har än så länge hunnit vara på åbergsgården - en riktig tradition. nu blir det iväg på lite jobb, och sedan midsommarrally.



(älskar iphone och dess specialeffekter)

vildmarken

här i lögdeå har man inte roligare än man gör sig, och man tager definitivt vad man haver




upp som en sol och ner med chicken nuggets

dagen i fina bilder:










dagen började, traditionsenligt, med fika på sängen, mys mys. fick presenter, massor från min önskelista! sedan förberedelser i överflöd, men fikat blev allt bra! sedan finbesök på pilis, och ännu mer presenter! :) många timmar senare, och utan middag i magen, for vi till donken och jag fick uppleva McDrive för första gången. perfa på 20-årsdagen, lite pirrigt var det allt! :)
ps. Äntligen har jag klippt mig! fick något ryck, gjorde det, och tänkte inte mer på det. nöjd är jag, det kittlar bara lite ovant i nacken.

35 h till 20




A = Pilgatan
stjärna = picknick
rosa streck = svingen
gröna ringar är lite hjälp
ring om det blir problem :)

3 x sommar

Puh! har varit på tre skolavslutningar idag, känner mig helt slut! först gurra goding som gick ut sjuan, sedan Luddes flickvän Elin som gick ut nian och sist "mina" elever på Lögdeå skola. riktigt, riktigt somrigt :)




maybe we ain't that young anymore

Luddepudd 17 bast idag. och jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden.









önskelistan

Mormor och Marie (och alla som vill ge mig något *blink*) här är den!

  • finglas från Önska (mitt emot Ica Gourmet). Båda modellerna, kunde inte bestämma vilken sort jag gillade mer så jag vill ha alla! mycket vill ha mer.. och helst alla fyra färgerna ;)


  • dricksglas från Fahlgrens nordmaling.



  • desserskedar. har inte hittat någon fin bild, men inte för kråsigt och inte för tråkigt.. lite designaktigt :)

  • Smörknivar i plast.. helst inte i gult, rött eller orange :)

  • plåtburkar från Marimekko. har redan en röd och en vit, återstår bara blå och gul/grön :)


  • kuddar från Indiska. helst ska de matcha mitt vardagsrum :)


  • filt till vardagsrummet.. en fin, inte en i fleece - hemskt material.

  • Sex and the city - boxen


  • Jesus Christ Superstar - musikalfilmen från 70-80-talet.
  • "Krönikeduellen" - älskar Bil och Bostad endast för dessa två herrar.



detta ser mer seriöst ut än det är, kommer inte bli sur om jag får något annat - jag lovar :)

1

1 ynka dag kvar, nu kan man nästan ta på sommaren! riktigt mycket känsla idag iaf, trots att vädret inte direkt bidrog.. hade först redovisningen from hell, 17 grupper á 20 min, inte att leka med.. men 16 var vi klara, och då bar det ner på stan.. shoppade lite, stötte på Jonna och gick och kollade på balen med henne. någon timme senare och mycket vadträning senare for jag nöjd (fick se min sydda klänning in action, hoppas på bilder snart) och belåten hem och åt innan bio med Madde (tack för presenten, Fredrik). det blev Prince of Persia, mycket underhållande. storyn sådär.


en som VERKLIGEN lyckats med beach -10
gillade honom mer som nörden dock..

snart, snart..

idag har jag gjort klart båda VFU-uppgifterna, och skrivit klart det jag kan inför redovisningen imorgon.. bara två dagar kvar nu, sedan sommarlov! börjar inte jobba förrän den 25:e, så får hela tre veckor semester :) idag på bussen blev jag jättesugen på att gå barfota på en nysådd potatisåker. kall torr jord, mm.. dags för lite sommar tror jag! 

på fredag bär det av till stockholm, är taggad på allt - resan, sömnbristen, barn överallt.. hoppas på lite shoppingtid, men vem vet.. vill inte på grönan bara, allt utom grönan.

imorgon lovar jag att lägga upp önskelistan, för då är allt skoljobb klart :) och kanske pyssla ihop en karta till den 15:e..

RSS 2.0