beslut

åh
får nalta beslutsångest nu över helgen. hade planerat diverse grejer med klassen, Umeå - som avslut inför sommaren. men så kommer erbjudande om Stockholm med Josef, och det lockar, det lockar.. varför måste det blir så här överhopat just nu, då det nyss gått tre helger där jag absolut kunnat få plats med massor men inte gjorde det? pissigt

That's the way..

var en sväng på stan idag för att kolla in saker till min önskelista, och hittade denna goding. blev lite smårädd att den skulle försvinna för det fanns bara två kvar, så jag var ju tvungen (eh) att köpa den. inget konstigt med det.
och jag lovar att den riktiga önskelistan kommer snart, kära familj och släkt..



och igår var madre och jag på loppis och där hittade jag denna supergoding! kärlek vid första ögonkastet! hittills ingen annan som fallit pladask dock.. :S



2/4/19

åh herremin vad sommaren närmar sig med stormsteg! det är nu bara 2 dagar kvar på praktiken, 4 dagar totalt i skolan och 19 dagar tills jag lämnar tonåren! sinnes.. jobbar som bäst på en önskelista, men den är inte klar. det är frustrerande med alla grejer man under våren tänkt att man ska vänta med att köpa så att man kan önska sig dem istället, men såklart inte kommer ihåg nu (frågan är ju då hur viktiga de var?).

känner lite småångest inför helgen, helgen med stort H i Umeå, och jag har inga planer. eller.. har en plan, men den verkar gå helt i stöpet. vill bara inte sitta HEMMA I LÖGDEÅ hela helgen :(

aja, blev glad när jag fick skor på posten, underbara!


sen fick jag något tvärryck och känner nu jättemycket för att klippa den här frisyren, men vet inte om det är världens smartaste idé. iofs växer det ju ut på max ett år, men å andra sidan kommer inte mitt att se lika fabulous ut som fröken Åkermans.. åh.


ryss

fattar fortfarande inte grejen med den sk "ryssvärmen", vad det det som var i helgen, och isåfall why? anywho, den njöt vi av vid kajen idag iaf. storbesök från Sthlm och mat från Göteborg, kan inte bli bättre! :)


Och tiden blir ett förunderligt ting.

var på gammlia med släkten och kollade på annan konstnärlig släkting - Bror Jonsson. försökte fota så gott det gick med mobilen, extra effektfullt då man ser mig (!) i varje bild :S










Men ett stort steg för Jensine

FINALLY.
var och plågade mig frivilligt idag, efter att ha funderat/bävat länge länge.. det var absolut inte så farligt som jag trodde, smärtan var helt klart uthärdlig. och äntligen sitter den där - första strofen i Thunder Road :)

The screen door slams, Mary's dress waves
like a vision she dances across the porch as the radio plays




du gör min dag

upptäckte att Maria Montazami har en blogg, och lyckan är gjord!

http://www.amelia.se/blogg/maria-montazami/


fancy

åh, missmatchningen är underbar!


jomen visst

det är ju så härligt med lite hagel så där den 6 maj. vad vore våren utan det? känns inte alls som att vi snart kommer drabbas av samma öde som stackarna i "The day after tomorrow". nej nej

mästerverk

Rebeckas egengjorda lyxtårta som jag fick en del av igår, sinnes god och sinnes snygg!

Does Barry Manilow know that you raid his wardrobe?

åh, såg Breakfast club igen igår, och den är verkligen underbar. vet inte riktigt om jag övertygade någon annan som var där, men men :)

nu är det dags att ta tag i livet lite, ska vara extra duktig idag så att jag sen kan få pyssla på med lite gardiner osv.. och möblerna ska hämtas idag, håller tummarna! :)
har fått en skiva av morbror med bruce från Stadion i somras (underbara minnen), den ska lyssnas flitigt på hela dagen!


pissigt

vädret, åh vädret - pissigt.

har haft stora fixardagen här på pilis idag. borde ha gjort bort tentan, men varför göra det när man kan vänta till sista stund? så.. idag har jag målat, städat, fixat, trixat osv.. var runt på alla stans secondhand (eftersom jag hade bilen - lyx) och jag hittade lite småkrafs och - hör och häpna - ett soffbord och en fåtölj. nu ska jag bara skaffa bärhjälp så jag kan hämta hem dom. känns spännande, det var verkligen ett impulsköp, så troligtvis matchar ingenting med varandra. a ja, hela pilis känns som en studie i stilbrott just nu.




sommarkänslan






RSS 2.0