silver



fredag = lagkväll med underbara Bergsfolket (silver). bilderna talar för sig själv


long time no see

hektiska januari- februari har börjat på riktigt nu, och en vecka känns som en månad. bara 5-6 dagar sedan jag bloggade, men så mycket har hänt! nästan för mycket, så att det tar musten ur en och gör att man helst inte skriver om någonting. men några guldkorn ska jag bjuda på!

  • insparksfesten i fredags - den känns redan episk. den var skitrolig, underbar. jag hade verkligen the time of my life! var mer än taggad på efterfest när det begav sig, och kollade förvånat på klockan 7,40. powernapade en timme, sedan städade vi ur lokalen, vilket kändes ganska tungt. hur som helst, det viktiga var att kvällen/natten var asrolig, och hoppas att det blir en repris nu fre och lör! (dock inte att vara upp till ottan).
  • i söndags var jag i backen och åkte lite på min bräda, det var också väldigt roligt! underbart väder, underbar backe, lite för lång kö.
  • IDAG. tisdag. har haft en lång dag, gjort mycket, men inte på ett jobbigt sätt. steg upp 7, for på universitetsbibblan och läste lite, hadee därefter föreläsningar 10-15. sedan hem, snabbt ut med brucen på promenad, sedan iväg till simhallen för att inviga gratisveckan jag fick (som skall utnyttjas till max!) åt en macka på vägen hem, sedan upp till uni igen för "på rymmen" med alla faddrar och nollor. hem, äta apelsin i överflöd, och nu ska jag isäng, basta.


El amor es el sentimiento que prevalece y constituye el motor del mundo.

såhär känns det idag:



har suttit på uni och pluggat idag, gick så mycket bättre än att sitta hemma. herremin, vad har jag missat i ett års tid? sen for jag på stan för att fixa lite saker, och nu väntar uppiffning och mat innan första insparken! jag är lite smånervös över att träffa de nya nollorna, men det känns bättre när jag vet hur de kommer känna sig! till middag blir det grillade lax-wallenbergare, om de blir lyckade kanske jag bjuder på en bild :)

Escribir es llorar

första dagen på uni idag, och första dagen på spanska B. känns allvarligare denna gång, och det är det ju iofs. tur att det dessutom känns 10 gånger mer taggat nu än i höstas också. härligast känns det när man lugnt sitter och äter lunch med underbara människor som man vet var man har dem, och ser de nya studenterna gå förbi i klungor med småstirrig blick. minns den tiden, huvva. taggad som tusan tror jag hela klassen blev när det blev bekräftat att vi ska till España! V. 11 och 12 gör vi Alcala de Henares osäkert. äntligen slipper jag känna mig som en hycklare, blivande spanskalärare som aldrig besökt landet i fråga.

greetings from Ålidberget

invigde backen för i år idag, i riktigt busväder! det snöade småspik, men å andra sidan var det bara -3 och en massa underbar lössnö, så summerat var vädret helt klart okej. lite orutti att ta stor stickad halsduk dock, eftersom det inte blev nämnvärt mycket varmare med fastfrusen snö runt halsen. 
det blir imorgon, när man känner sig öm i benen, som det avgörs om detverkligen var en bra idé, men just nu vill jag åka varje dag! (kanske får ta in brädan till Umeå och åka i Bräntis?)  




annars då? annars börjar skolan imorgon, och allt vad det innebär. insparken börjar på onsdag, känns riktigt roligt. hade fadderfest i fredags, riktigt trevligt! blir ett bra gäng det här

I can see the Statue of Liberty already! Very small, of course.

dagarna bara flyger fram, snart skola, inspark och verklighet. att vara hemma i lögdeå är att gå runt som i ett töcken, och alla dagar smälter samman. lite annorlunda saker har hänt de senaste dagarna. efter skoterutflykten kom fam. Tegnér och utmanade oss på vårat nyinköpta Trivial Pursuit - Bet you know it. såklart åkte dom på spö, och spelet får ++++. mycket bättre än väntat.



sedan i tisdags for jag in till stan för att se Amandas nya lya, och kolla på snyftisar. vi plöjde igenom Love Story, Romeo + Julia och Titanic. inte ett öga torrt efter den tortyren. dagen efter det, knäckt emotionellt, storstädade jag Pilgatan. möblerade om till och med. Total makeover, verkligen. känns som en helt ny lägenhet på något vis.

blankt

nytt år, nya möjligheter, right? de första dagarna på årert känns lite mer viktiga än de andra, de liksom sätter tonen för hur året kommer bli. nyårslöftet, sluta bita på naglarna, är redan brutet - viljan finns inte riktigt. ska ställa fram mina nagellack lite överallt så jag kan ha någon morot - kanske jag kan få sommarbruna händer med snygga naglar i år? har inte hänt ofta förut..

nyåret firades in girl power-style, med gamla designklassisar och annat folk. trevligt, trevligt. (nästan glad att de första planerna sprack, såhär i efterhand blev det ett roligare firande och häng med roligare människor).














och idag, hör och häpna, följde jag med familjen på skoterutflykt. det var trevligt men kallt.





frusen tös på väg hem

RSS 2.0