kärlek i förkylningens tid

long time no see! kom hem från barca för exakt en vecka sedan, och har sedan dess gruvat mig för att lägga upp en massa bilder. min dator är, om än grön och fin, väldigt överbelamrad med skit till den grad att minsta ansträngning resulterar i hängning (att hänga sig - hängning. låter fel på något vänster). men, jag ska lägga upp dom i helgen, det är min plan och mitt löfte. så länge tänker jag dela med er mitt liv just nu - krassligt. både halsen och näsan är i uppror, det är troligtvis någon post-spanienförkylning som slagit till. har jobbat nu sex dagar och firat 70-åring på min lediga dag, så det känns skönt att vara ledig två dagar. mina helgplaner lyder som följer: sova, slöligga i soffan, attenda kusinens studentfirande, blogga, se på fotboll söndag (spanien!). i bildväg kan jag bjussa på bilder från morfars 70-årsfirande, hektiskt och mysigt var det.

Cumpleanos!

Idag fyller jag år! Just nu väntar jag på fika på säng, sedan börjar kaoset. För om exakt en timme drar hela konkarongen till Barcelona! Och det bästa av allt - ingen separationsångest förutom till Bruce (big time) för hela släkten ska med. Så good morning! And in case I don't see ya, good afternoon, good evening and good night!


well now I'm no hero that's understood

skolavslutning för Gurra G-klav idag, sista någonsin i Nordmaling för honom, sedan väntar gymnasiet. började som vanligt med marsch från skolan till kyrkan, inget konstigt med det. det som hände sen... WOW!
mitt i all betygsutdelning och psalmsång ropar de upp pojkstackarns namn, och det visar sig att han ska sjunga. sjunga Bruce Springsteen. sjunga Bruce Springsteens Thunder Road. och så dog jag.
väldigt lycklig, och mäkta stolt syrra. ett är säkert, det var bättre än Bruce live -09
bästa skolavslutningen i mannaminne!

inte så dum som jag verkar

den eviga diskussionen här hemma är vad man hellre möter om man befinner sig mitt i havet, en vithaj eller en blåval. jag väljer, och har alltid gjort, att hellre möta en vithaj, för jag tror hellre att jag dör än blir mentalt sjuk efter ett möte med en val mitt ute i Atlanten. därför, när jag hittade just denna sida där man kan jämföra blåvalens vikt och längd med t.ex en människa eller ett flygplan, DÄR MAN ÄVEN KAN JÄMFÖRA BLÅVAL OCH VITHAJ,  blev jag glad. jag låter bilden tala för sig själv.


terminar/empezar

lillponken min blev stor idag! är extremt stolt över honom och hoppas framförallt att han är stolt över sig själv (och att han tar det lugge på studentskivan ikväll)..hela halva släkten samlades, och än en gång inser jag vilken underbar släkt jag har. vilka människor!





Fullt ös, medvetslös

juni månad - den bästa och värsta på året. jag har snart varit hemma i en vecka nu, och det känns som en evighet. det känns längesen som vi hade momentavslut på est. institutionen, för det har hänt en hel del sedan dess. jag har jobbat de tre första dagarna för sommaren, kul! älskar alla brukare, och det är så kul att vara på boendet på sommaren då man faktiskt kan hitta på saker. i helgen blev det mycket promenerande, eller tjavar kanske är mer likt det vi gör. förutom det så fyllde Luddepudd 19 i fredags, och vi slog ihop alla firanden till ett. idag fyller mamma år, och på fredag jag. sjåigt. dessutom tar ludvig studenten imorgon och gustav går ut nian på ons. och just det, Barcelona på fredag. det är verkligen full rulle, OCH JAG ÄLSKAR DET!
Bruce då? jo, han lever och mår.

annars då? jag har börjat en ny nedräkning, och det är nu 46 dagar till Mr Springsteen!!

RSS 2.0