Fetaostens dag

Jodå, du läste rätt. Det är fetaostens dag idag. Har försökt promota det här, men ingen verkar särskilt uppspelt över det förutom jag. Ja ja, call me crazy, jag firar med en mini-fetaosttårta :)


Jensine - en studie i bilder

Hur kan en vanlig studiedag se ut för en kvinna i sina bästa år och med synkroniserad klädsel? Jag följde Jensine under en stund för att ta ett dyk ner i djupet av hennes orangea väsen. Låt oss ta en titt!
För att komma i stämning inför dagens arbete läser Jensine på om undervattensdjur, hennes kommentar till varför? : "Det är ju jätteroligt! Mitt favoritundervattensdjur är blåvalen, finns ju inget annat precis".
"Man måste ju förstå att blåvalen är ett väsen av en annan värld, det är ju inte bara så att man kan gå fram till en blåval och säga Tja! läget! man måste närma sig dem försiktigt och med känsla. Jag vet att de gillar synkroniserade färger och därför förbereder jag mig både mentalt och fysiskt på ett eventuellt kommande encounters mig och blåvalen emellan. Mitt liv är en enda förberedelse.""Det är ju rätt tydligt att du inte vet någonting om det Sofia"
"HIHI! En söt VALKALV!"
 
Nu vill Jensine stiga in i ett chatrum och vi är inte välkomna, men jag återkommer med fler inslag ur Jensines liv vid senare tillfällen.
 
XOXO
Sofia
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0