2001-2011



älskade, älskade Lagom, det kommer aldrig att finnas en snällare katt än du. ta nu och förgyll tillvaron i katthimlen.

life is what happens while you're busy making other plans

long time no see! 2 veckor sedan förra inlägget, verkligen inte min plan. aja, detta är vad jag haft för mig på sistone:

- födelsedagspicknick! trots svinkoppor och lite osäkert väder blev det trevligt, och vi spenderade större delen av kvällen utomhus iallafall :)





- midsommar! spenderades med trevligt folk i en trevlig stuga utanför Bjurholm. god mat, god dricka och ogoda marshmallows.








annars har jag pysslat på med lite småsaker, har gjort en mask till Lady Gaga-festen jag ska på (slopade gosedjursidén) och jag håller på att rusta upp en gammcykel som senare ska bli mitt Umeååk. och idag kom mina jobbarskor på posten, lagom till fredag då jag börjar! taggad? njae




Heathcliff

1 timme till dagen J! längtar opassande mycket, som en unge på julafton. jag kommer inte sova djupt inatt kan jag lova. imorgon väntar, förutom paket, släkt och fika, gustavs skolavslutning och förhoppningsvis tid på vårdcentralen. jag har fått några läskiga, plötsliga och väldigt störande sår som helst INTE bör komma nu, när så mycket händer.. de går inte att sminka över (något som jag ändå inte gör på sommaren) för det skulle se värre ut, och de är svåra att dölja. en prövning av min fåfänga indeed! (kanske en väldig nyttig sådan) obryddhet kommer med åren verkar det som, men hittills inte till mig som hade behövt det just nu.
this to shall pass, innan lördag helst.

(har just läst ut Svindlande höjder av Emily Bronte, får rysningar så bra den är! sinnes. nästa bok på tur är Jane Austens Persuasion, verkar inte lika lovande..)

att inte kunna fånga dagen

min sämsta egenskap - att inte kunna ta det lugnt. speciellt svårt är det nu i början av sommaren, då man snabbt ska gå från att  plugga dagarna långa till att, de dagar man är i lögdeå, inte göra särskilt mycket alls. det brukar vara först efter några veckor, lagomt tills jag börjar jobba, som jag kommer på knepet.
och värmen, den hemska värmen. vi är inte kompatibla, den och jag. enda gången jag gillar den är utomlands, eller på en strand. och eftersom jag är själv hemma dagarna långa tar jag mig inte iväg till någon strand, eftersom jag fortfarande inte vågar bada själv, ens i älven.
så gissa om lyckan var gjord när jag följde med ludvig på häggan och blev erbjuden jobb! på mån befinner jag mig nere på lagret, märkandes, larmandes och vikandes kläder. känns riktigt kul!

18 and life

idag fyller lillebror 18 år, vilket får mig att känna mig som en stofil. nu äntligen kan han köpa öl på Ica, och ta körkort. vilken spännande sommar det kommer att bli..
Luddes födelsedag är alltid den bästa, för då vet jag att det är exakt en vecka kvar till min! jag hoppas att jag aldrig växer ifrån den känslan av längtan, det är det lilla uns barnasinne som jag verkar ha kvar :)

skatten

Bruces fascination över en Iphone verkar nästan ohälsosam, det kan inte vara min katt det där eftersom jag, trots att jag äger en Iphone, har ett småhat mot Apple. skärpning, kattrackare.

du hör vad jag säg, du hör vad jag säg


Mannen, myten, legenden som sätter Nordmaling på kartan

leva livet/viva la vida

gud så fort det går att koppla om från plugg och stress till livsnjutarfasoner - härligt!

Önskelistan

min vana trogen, och efter förfrågningar, lägger jag nu upp årets önskelista. den är rätt kort, och jag fick fundera en hel del innan jag kom på vad jag "behöver"/vill ha, vilket måste innebära att jag är rätt nöjd just nu. men presenter gillas alltid!
  • cykelkorg
  • laxrosa sporttopp från Champion. har redan en svart, men den använder jag när jag simmar, superbra!
  • knallrosa läppstift för att ha på maskerad senare i sommar... och kanske använda annars också...
  • presentkort på sandbergs el, behöver en fönsterlampa till hösten..
  • Lanza Noni fruit leave in conditioner, min räddare i nöden 
  • Body shop tea tree blackhead exfoliating wash 
  • skrivblock från marimekko 
  • en strandkudde! hittade denna på åhlens, skulle passa min slapparsommar perfekt :)
  • kortficka i någon rolig/fin färg
MEN, såklart uppskattas allt möjligt, litet som stort!

jobb, slö, stan

igår var första dagen på sommarlovet, och det inleddes med fönstermålning på kyrkan i byn. efter det skulle jag powernappa en kvart sådär, blev 2 timmar. det kändes verkligen som en smärre kalldusch när jag vaknade. annars blev det grillmiddag igår, hårfärgning och klädbeställning från Laredoute. hoppas, hoppas att paketet kommer innan den 15:e, men jag har svårt att tro det..
idag jobbade jag, och cyklade de första 2 av många mil i sommar, riktigt skönt. lyssnade på Gagas nya skiva för att förbereda mig inför sofies fest senare i sommar med Lady Gaga-tema. min plan är att se ut såhär:
OM NÅGON HAR GOSEDJUR ÖVER SOM ÄR OSKADLIGA LÅNAR JAG DEM MER ÄN GÄRNA.
nu ska jag strax åka in till stan, ska träffa AF imorgon, köpa presenter och förhoppningsvis jobbarsandaler.

RSS 2.0