just keep bloging

idag är en sån här pissig dag, utan att man vet varför. jag tänkte igår att jag skulle gå på en långpromenad direkt jag vaknade, yeah det blev ju inte. nu känns det som att jag måste sova ett tag till för att klara det. jag har inte hellre nämnvärt mycket mat hemma, men jag orkar inte gå på affären, då krävs det kläder, okej hår osv.. plus att jag är helt själv hela dagen, sitter hemma och pluggar på dagen, och gör vad på kvällen? inte träffar josef, inte vara hemma iaf. tidigare har jag alltid varit ganska nöjd att vara själv, oftast hellre det än med folk. men jag vet inte vad som hänt, och det är skitjobbigt! jag tror jag får fara ner på stan och skaffa lite julklappar så att jag iaf får beblanda mig med lite folk.

för övrigt så vet jag nu att min allra första praktik kommer ske i Nordmaling, en högstadieskola. där min bror går, och exakt alla andra ungar som vet vem jag är. och jag kommer få hänga med alla mina gamla lärare. och massa andra som "jobbar" där utan behörighet what so ever, just för att nordmaling är en håla. + för riktig mat i tre veckor, bo hemma :) dock så är det när jag flyttat in på pilis, där det ju är rätt trivsamt :) ca 2 veckor kvar nu..

the story can resume

har nyss suttit och våldshållit tillbaka tårarna medan jag och Leo sett Försoning. oh my, jag har helt glömt bort vilken "kraft" den filmen har på mig. det blev väldigt nostalgiskt där ett tag.



för övrigt händer och fötter (hö hö)inte så mycket, det är plugg och sova. och mat. mat i alla konstellationer.



för övrigt 2 så läste jag detta i VK häromdagen:

9 saker jag hellre gör än att titta på körslaget:
  • noppar bort min kroppsbehåring med pincett
  • pillar mig i naveln
  • går ett naket ärevarv runt Umeå stad
  • googlar spännande fakta om Bert Karlsson
  • läser Bert Karlssons fem självbiografier
  • gör en tarmsköljning
  • testar om snus i näsan ger samma effekt som snus under läppen
  • köper en näshårstrimmare
  • läser historia på universitetet
mitt svar är WTF? jag uppskattar inte riktigt den liiite negativa synen på historia, det som är sååå kul och framförallt lätt. som vår föreläsare puts it: "Historia är inte kul, det är viktigt och intressant."

Psykbryt för mindre

Hade sällskapsspelsmaraton med Björn ikväll, efter att han lärt mig den ädla konsten att tillaga köttfärssås. Iaf, mitt under Geniomgången kommer denna fråga: " Vilket är förre statsministern Ingvar Carlssons favoritlag i fotboll?" Wtf? Det är banne mig inte bra att kunna det, det betyder bara att någon viktigare info fått ge plats åt extremt onödigt vetande. Skämmes.

19-årsnostalgi

vet inte riktigt om man kan bli riktigt nostalgisk när man är nitton år, men det här måste vara bra nära. satt och "sorterade" mina spotify-listor, och snubblade över denna låt. OH MY, OH MY! jag har inte hört den här låten på 1000 år, fast jag för länge sen försökte jag faktiskt att få tag på den, och mislyckades. jag och padre, eller mest jag då, hade en peroiod för många år sedan då vi alltid lyssnade på denna i våran gamla vita golf när pappa körde. vi hade den inte på CD, bara kasett, och därför funkade den bara där. om jag inte minns fel, det var ju ett tag sedan.


"mysfredag"

Som våran tvivelaktiga föreläsare skulle uttryckt det :) idag har jag skrivit tenta, tror det gick bra.. Dock så lyckades jag få samma karl 5 att hamna både i reformationens tyskland och enväldets Sverige. Men, förhoppningsvis har han överseende med det. Nu är la familia i hummelholm, och här ska vi tillbringa hela helgen, myspys.. Ingen dator, ingen riktig toalett eller dusch - å jag gillare!

RSS 2.0