bättre än julafton

första dagen av resten av mitt liv, nånting sånt. I iaf 4,5 år framåt ska jag nu vara på universitetet.. ! var där idag på introduktion, och inte myckert klokare blev man. jag har nu en to-do-lista längre än döden, massa småjobbiga saker. skaffa kurslitteratur, skaffa intyg från polisen om praktik, säga upp internet och byta till studentinternet osv.. man blir vuxen så plötsligt, det är småansträngande! :)

iaf idag fick man en massa gåvor när man blev med i lärarförbundet, så nu är mitt bord belamrat med diverse saker, mer eller mindre nödvändiga. en termos, matlåda, 3 böcker, en väska, usbminne 4 gb, 4 pennor och 3 kalendrar. det är nästan bättre än julafton skulle jag vilja påstå.

det jobbigaste är att det är skitsvårt att lära känna någon. man kastas direkt in i föreläsningar, där man inte precis pratar överdrivet, och sedan går man hem. det finns diverse insparksgrejor, men jag är livrädd för att gå på dem eftersom jag inte känner någon innan. MEN, det kommer jag ju inte göra heller om jag inte går.. en ganska ond cirkel det där..

imorgon blir det då inget, för då är det tvåårsfirande på G. får småprestationsångest, riktigt dumt faktiskt.

lite overambitious med 4 kalendrar


prehab

har i helgen varit i Hummelholm med la familia, Josef, mormor + morfar, morbror, Pyspunka och Pyret, som en slags pre - rehab för Universitetet imorgon och för att fira (?) att sommaren är slut.

det var trevligt, småsmutsigt, snorigt. mest bilder på Pyret, så klart:




nu väl i lägenheten finns det väl inte riktigt något återvändo mot morgondagen, så jag laddar upp med tofflor, ljus, dator och varma mackor. jag skulle ha skrivit ut kartan över universitetet när jag hade chansen, för det finns inte en suck i universum att jag hittar någon jag känner imorgon med koll.. suck.


24 h kvar

sedan är vi där! det känns inte lite overkligt, jag har det sinnessjukaste resfebern dessutom. jag tror faktiskt att vi kommer råka ut för något hemskt under resan, tagna av maffian, utsatta för hajattack, borttappad resväska, hungersnöd osv osv..

mitt mål är är iallafall att göra så lite som möjligt, och bli så brun som möjligt - typ såhär:



ni kan ju hålla tummarna för att det går bra för oss, eller smsa handfasta råd under morgondagen då det fortfarande är billigt.

eller - som ludvig sa: " om du kommer hem död slår jag ihjäl dig." good thinking

Till Teggan

special gift for you my friend, nu förstår du:



the place to be

nu är vi på historiegränd, the place to be ikväll va? hö hö.. dagen börjades starkt med pizza i parken..




.. och nu bjuds det välkomstdrinkar åt alla som kommer! (om man har med sig en gift såklart. nej skämt åsido)


Nothing on earth can come between them

Love. True story










Historiegränd - inflyttningsgränd - inflyttningsfest!

åh, underbara uppdatering! en tung tung sten lättas just nu från mitt hjärta.. det är så myckert som har hänt, det känns som att det här blir mitt livs historia! i ett svagt ögonblick iförrgår/igår på sommardroskan så lovade jag dyrt och heligt att uppdatera.

så alltså, om jag nu ska blogga om sommaren måste jag ta med allt - spänn fast er:

det var hårda bud i Mellerud när jag gick direkt från student till scoutläger ute i ingenstans . det var en prövning, minsann :)



väl hemma fångade jag dagarna och gjorde så lite som möjligt...








innan jag började jobba, vilket inte var sådär superansträngande. som sommarlov, fast med annorlunda personer.



självklart blev det många turer till Hummelholm...( både på cykel och inte)



...där släkten alltid befann sig






utflykter blev det, både stora och små






två bröllop snart avklarade. ett serverandes och ett bjuden på. sydde en klänning att ha på mig




sedan började jag och amanda sukta efter värmen, så vi beställde en resa till Bulgarien - Sunny Beach 18 augusti!




sist, men inte minst - Inflyttningsfest! de flesta har nog fått en inbjudan på Facebook, men är det någon som inte fått det så är det inte för att jag inte vill ha dit er utan för att jag inte kunde bry mig mindre om facebook och inte orkat söka upp alla där.. hör av er så får ni veta allt. 

..och kom den 13 augusti till Historiegränd 12 A!

RSS 2.0