"äru Luddes syrra!? haru testa hans cross?"

har VFU i klass 4-5-6, Lögdeå skola. har både bra och dåligt att säga om det, men inte här. anywho, det är trots allt väldigt roliga små liv, och man lär sig otroligt mycket. MEN - kanske inte om gymnasieläraryrket, vilken kan vara ett minus. men vad vet jag. VFU-enheten är ju smått allsmäktig.
idag såg vi Ice Age 3, och jag var på språkval med sexorna till metropolen Nordmaling, så jag är tämligen nöjd.



ikväll jobb på hemvägen, och något slags valborgsfirande. känns mest blött, kallt och överskattat

jag har redan länge gått vid din sida

har nyss sett den fantastiska Det sjunde inseglet. jag skulle inte säga att den var underhållande eller spännande eller ens bra, men det känns som att jag sett en liten del filmhistoria - och jag är nöjd.




livet - loppan

detta är vad som hänt under min mindre bloggsvacka:

jag sköter din favvosyssla AF ;) men det växer väldigt dåligt, vallmo i fönstret var nog ingen hit..




jag var i piteå där en myt slogs sönder..

det blev lite förvirrat när vi sedan hittade odjurets ros eftersom sensmoralen i den sagan är helt tvärtom..


jag har äntligen fått badrumstillbehör




..och jag har återupplevt högstadiet, the hard way. för det är ju SÅ OTROLIGT viktigt att jag lär mig se var växternas klyvöppningar är i jobbet som lärare. INDEED.


och i helgen väntar massivt med hemtentaplugg, och även lite barndomsminnen! SILVER FANG, holmgrens favvofilmer, står på agendan. maraton med bröderna alltså, blir inte mycket bättre :)


älskade, älskade Designprogrammet!

.. och älskade, älskade Julia för att du hittade dessa guldkorn på din dator :)

"Tillsammans är man inte mindre pinsam" - AF

underhållning


kill bill + supersugen

= Kick-ass = succé


ikväll...

..hoppas J&J på att Kick-Ass kicks ass!


påsk

påsken är snart över, och såklart har man gjort nästan samma saker som på alla andra högtider:

spelat sällskapsspel. oftast monopol, detta år uppstickaren Bondespelet. 1 av 5 toasters. herremin, segare spel får man leta efter. men men.. charmen ligger väl i att alla blir småirri på allt och alla, till och med när det är med josefs familj man spelar. vill inte veta hur det hade gått om det hade varit min egen. vinnarskallar är vi allihopa, allihopa, allihopa.



lör var vi i ålidbacken, åkte bräda och myste hela dagen. tror aldrig jag varit ute så länge i sträck. till och med på kvällen drog vi igång backen och belysningen och körde lite till - med fara för livet vissa gånger utan sikt. och ont har jag - i magen (träningsvärk), i foten (bajsbindning som är felinställd) och i halsen/nacken efter vurpan i skogsspåret. note to self: utmama aldrig 40-plussare på skogskörning, slutar alltid illa.



ikväll väntar boondock 2 och Saw XI,godis och inlägg på AF -JH:s krönikepingisblogg.

pre-långis

ingen påsk utan godis, och både mormor och mamma ger oss "barn" varsitt ägg varje år. det är verkligen en never ending story, man blir aldrig för gammal för det - och det tackar man för! :) anywho.. kinderägget låg ju såklart där, och vi kunde bara konstatera att leksakerna var roligare förr..





påskstämningen då? för det första är det ju en förtaskig högtid - gult, fjädrigt, åkerspöken till barn, ägg.. nja. för det andra så har dagen gått åt, och kommer fortsätta gå åt till denna bok - och det värsta är att jag märker att jag blir mer och mer engagerad. hade nyss en diskussion med padre om actionfilmer vs. kostymdraman, skotrar vs. pradas väskor..

skäris

hemma över påsken, delvis skönt. man blir så sinnes trött hela tiden när man är hemma, svårt att vara riktigt devoted to skolarbetet. hur som helst hemma - och därmed VK på mornarna. älskar deras aprilskämt idag :) fattar ni inte så beklagar jag. 
 

annat rätt så roligt - såg denna mannen på nyheterna för ett tag sen - och sinnes var sakta människan pratar. man blir nästan arg för att man känner sig så dumförklarad. oh my.
detta är 6 bilder för mig, ett ord för honom - "tunnelbana".

RSS 2.0