konfektkaka

Konfektkaka

200 g margarin
200 g mörk blockchoklad
4 ägg
2 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

smörj och bröa en form, ca 21 cm i diameter.
smält smöret i en kastrull på svag värme.
bryt ner blockshokladen och dra kastrullen från värmen. rör om då och då tills choklades smält helt.
vispa ägg och socker pösigt och rör ner chokladsmeten. tillsätt mjöl och bakpulver. bort med eventuella klumpar. häll smeten i formen och grädda 12 min i 225 grader. låt stå minst en dag i kylen innan servering.

image159

Kommentarer
Postat av: sofia

tjusigt, tjusigt....sa bamse

2008-04-12 @ 17:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0