"underbar och älskad av alla"

idag har verkligen varit ångestdagen. prov i småföretagande A och hålla i en lektion på svenskan. det blev inte bättre av att skoldagen börjades med spanska, sista lektionen innan provet på fredag. det roliga är att läraren inte dyker upp, uter låter en vaktmästare öppna dörren och släppa in oss så att vi får plugga själva. schysst! och inget sa hon igår, känner mig galet snuvad på en sovmorgon! det förbättrade inte hennes ställning precis..
vidare till Certificate in advanced English, där vi får reda på att det inte alls blir slapparlugnt fram till lovet, som det ska vara enligt planeringen eftersom vi flyttade fram veckans essay till förra veckan, och därför inte borde ha haft någon förrän v. 43. nej, på fredag ska vi "helst vara klara med en ny, annars får ni väl lämna in den på måndag". jag orkar inte tempot! 4 uppsatser på 6 veckor, i samma himla ämne.. åh.
just efter det var det dags för FES A-prov, som gick väldigt bra tror jag. lätt och bra. och Svenskaredovisningen också, MVG. inte direkt vad vi gissade :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0