city of blinding lights

åkte buss in till stan ikväll, dimmigt och regnigt och så vackert som bara Umeå kan vara. önskar att man tänkte på det oftare, speciellt här öst på stan.. när var man senast nere vid älven? never ever. huvva, ändring.

dagarna går så fort nu, och så långsamt. snarare flyter ihop. studentliv = bortblåsta rutiner. totalt. känns både drygt och befriande. sitter nu här söndag kväll och pluggar, ena stunden hatar jag det och i nästa är det skönt att kunna styra när man pluggar. det svåra är bara att faktiskt plugga nån gång överhuvudtaget.

en vecka sedan jag bloggade, har inte hänt så mycket. var på surströmmingsfest i innertavle i fredags, surströmmingen får inga toasters, men kvällen var kul. iaf när vi väl var tillbaka i stan och på NH. nästa helg blir det både 80-talsfest och disneyfest. längtar och gruvar. har ingen utstyrsel till 80-talet :( gud, det är verkligen blandade känslor inför att vara tillbaka på universitetet och Umeå. sommaren känns sinnes avlägsen, och det har bara gått två veckor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0